I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

ustaz love

Jemputan Ke Program “Mudahkan Perkahwinan”

Salam..   Ini mungkin entry terakhir sebagai penutup untuk tahun ini, memandangkan Ustaz Love semakin sibuk dan agak kurang aktif berblogging lagi. Jika ada soalan yang memerlukan jawapan yang urgent, boleh bertanya di fanpage. Ada di kotak sebelah kanan blog ini. Pada kesempatan ini, Ustaz Love ingin menjemput para pengunjung setia blog ini untuk menghadiri […]

Salam Ramadhan

Salam.. Pada kesempatan yang ada ini, Ustaz Love ingin mengucapkan selamat menyambut bulan Ramadhan al-Mubarak dan selamat berpuasa kepada semua pengunjung blog ini. Walaupun sudah masuk 5 hari kita berpuasa, namun Ustaz Love cuba manfaatkan sebaik mungkin dengan memulakan kembali penulisan di blog ini. Sudah hampir 3 bulan blog ini telah bersawang tanpa update, tetapi […]

Sistem Soal Jawab

Salam. Tajuk kasi gempak sikit. Baru la menarik perhatian, walaupun takde la sistem apa pun. Hihi. Sebenarnya, masalah pengurusan soalan dan jawapan ni dah lama membelenggu fikiran Ustaz Love. Sebab Ustaz Love ni jenis tak pandai nak mengurus. Bila dah janji nak jawab soalan kat entry mana-mana, lepas tu tangguh dulu. Bila nak cari balik […]

Blog Ustaz Love Bukanlah Rujukan Yang Paling Sesuai

Salam… Ustaz Love ingin mengambil kesempatan ini untuk membicarakan tentang perkara ini yang pada pandangan Ustaz Love perlu untuk diperjelaskan.. agar tak timbul sebarang salah faham dan masalah kemudian hari. Ia banyak berkaitan dengan major entry di blog Ustaz Love ni iaitu berkaitan soal jawab agama.. Ustaz Love menamakan entry2 sebegitu sebagai soal jawab disebabkan […]

Himpunan Madah Pujangga Ustaz Love Part 5

Salam… Part 1 | Part 2 | Part 3 | Part 4 1. “Menuduh orang tak mandi adalah taktik untuk menafikan kebusukan diri”.. maksudnya : Divert (mengalihkan) perhatian terhadap isu yg lain adalah kaedah berkesan untuk membuat orang lari fokus pada perkara pokok.. 2. “Orang buta yang berada di bilik yang terang sudah pasti tidak […]

Himpunan Madah Pujangga Ustaz Love – Part 2

Salam… Bagi yang belum mengikuti bahagian pertama madah pujangga Ustaz Love, boleh baca kat sini.. 1. “Apabila kentut dilepaskan, maka bersedialah untuk dibahan”.. maksudnya : Apabila kita melakukan kesalahan, maka bersedialah untuk dikutuk dan dihina serta dicaci-maki.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme