I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

siam

Soal Jawab : Keluarga Tidak Menerima Janda Pilihan Teruna

Assalamualaikum ustaz… Saya seorang pekerja kilang, bekerja sebagai technician. Masalah yang saya alami sekarang ini, saya telah bercinta dengan janda di kilang. Kerana terlalu akrab, saya telah beberapa kali melakukan maksiat. Disebabkan itu, saya menjadi lalai untuk solat, begitu juga dia. Kami selalu solat, tapi disebabkan hal ini, kami jarang solat. Saya dah bertekad untuk […]

Tomyam Asli Dari Siam

Salam… Ustaz Love lama tak buat entry pasal makan ni.. Tapi, tak tahu nak tulis apa.. sbb Ustaz Love pun dah lama tak masak.. skill pun dah berkarat.. Jadi, Ustaz Love kongsikan gambar je la.. Lama dah gambar ni tersimpan… Tapi tomyam ni memang best.. yg tukang buat pun orang Thailand.. itu je la nak […]

Soal Jawab : Suami Enggan Daftar Nikah

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada seseorang yg menamakan dirinya dengan aini : “salam, saya isteri ke 2, kami nikah di siam tahun lepas, suami enggan istihar saya isteri nya enggan daftar, takut sadar mara tahu terutama isteri ptama, suami jga x berlaku adil pada saya, masa nya banyak di isteri pertama, jiwa saya tergangu […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme