I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

program

Jemputan Ke Program “Mudahkan Perkahwinan”

Salam..   Ini mungkin entry terakhir sebagai penutup untuk tahun ini, memandangkan Ustaz Love semakin sibuk dan agak kurang aktif berblogging lagi. Jika ada soalan yang memerlukan jawapan yang urgent, boleh bertanya di fanpage. Ada di kotak sebelah kanan blog ini. Pada kesempatan ini, Ustaz Love ingin menjemput para pengunjung setia blog ini untuk menghadiri […]

Cubaan

Salam… 2 3 hari ni, Ustaz Love rajin layan Astro Oasis.. Rasanya rancangan baru sbb sebelum ni tak pernah tengok lagi.. Rancangan ni ala rancangan realiti jugak, tapi bukan la rancangan realiti yg tak reti masak pun sibuk nak nangis2, atau ada sesi penyingkiran dsb.. tetapi rancangan yang mendekati realiti kehidupan masyarakat. Pengacaranya adalah Ustaz […]

Beramal Bersama Masjid Al-Ghufran

Salam… Ustaz Love dapat makluman daripada member, suatu program amal yang dinamakan “Kuala Lumpur Bersahur” anjuran Masjid Al-Ghufran, Pinggiran TTDI akan diadakan untuk membantu golongan2 yang bergelandangan sekitar Kuala Lumpur (area Bandar). Sebab agak susah nak cari warga bergelandangan (tak berumah, merempat dsb) kat area TTDI, sbb kat situ semua warga2 kaya belaka.. hehe.. Berikut […]

Kecacatan Pada Rancangan Agama

Salam… Kemunculan banyak rancangan2 bercorak keagamaan termasuk drama2 dan filem2 sangat menggembirakan hati Ustaz Love. Sekurang2nya ia dapat mengimbangi rancangan2 yang menjurus ke arah hedonisme (keseronokan dunia) terutama rancangan2 realiti hiburan. Ustaz Love tak nak komen pasal rancangan realiti keagamaan (spt Program Imam Muda, Akademi al-Quran dsb) kerana ianya dikawalselia oleh para Ustaz dan ulamak […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme