I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

nyata

Batas Dan Adab Pergaulan

Salam… Ini entry kedua dengan tajuk yang hampir sama.. sebab entry yang sebelum ni, Ustaz Love baru tulis muqaddimah, pastu nak save draft.. ingatkan tekan button save draft, rupanya tertekan button publish.. sampai la Ustaz Love cek, ada komen kat entry tu.. baru perasan yang entry tu dah dipublish.. kihkih.. Sungguh teruk dah penyakit pelupa […]

Dunia Maya Dan Dunia Nyata

Salam… Sebenarnya, Ustaz Love nak buat entry ni daripada semalam lagi.. tapi disebabkan blog Ustaz Love down untuk kesekian kalinya (kali ni paling lama.. dekat 3 jam), maka Ustaz Love telah tiada mood nak menulis, walaupun blog dah kembali pulih. Itu antara cabaran seorang blogger.. time mood ada, idea tak mari.. time idea mencurah2, mood […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme