I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

jodoh

Soal Jawab : Syed dan Syarifah

Salam.. Ingin bertanya bagaimana pendapat ustaz, saya sangat cinta dan sayang pada seseorang dan dia pun sama sayangkan saya. Tapi baru-baru ini emaknya ada menyatakan ingin menjodohkan dia dengan saudara-maranya. Dia ni berketurunan syed dan sharifah, sedangkan saya tidak. Dia terpaksa terima kerana dia tak nak emaknya kecewa, walaupun hatinya terluka. Lagipun dia anak sulung. […]

Soal Jawab : Perkenalan Melalui Laman Mencari Jodoh

Apa khabar ustaz love? semoga sentiasa sihat dan ceria2 selalu..Saya merupakan ‘silent reader” untuk blog ustaz..Saya suka baca blog ustaz sebab banyak persoalan saya terjawab di dalam blog ustaz..Terima kasih ye ustaz dan terima kasih juga kerana ustaz sudi membaca emel saya. ustaz love saya ada sedikit kemusyikilan Ini berkaitan dengan pemilihan calon suami @ isteri. […]

Soal Jawab : Mandi Bunga Percepat Jodoh

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada pingu ijo : “ust, kalo amalan mandi bunga utk permudahkan urusan jodoh mcm mane pulak…mohon ust beri penjelasan jika ade kelapangan..terima kasih“ Ustaz Love tak ingat sama ada pernah buat entry khusus pasal mandi bunga atau tak.. mungkin ada Ustaz Love selitkan kat entry2 mistik pasal saka rasanya.. Berkenaan […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme