I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

internet

Soal Jawab : Perkenalan Melalui Laman Mencari Jodoh

Apa khabar ustaz love? semoga sentiasa sihat dan ceria2 selalu..Saya merupakan ‘silent reader” untuk blog ustaz..Saya suka baca blog ustaz sebab banyak persoalan saya terjawab di dalam blog ustaz..Terima kasih ye ustaz dan terima kasih juga kerana ustaz sudi membaca emel saya. ustaz love saya ada sedikit kemusyikilan Ini berkaitan dengan pemilihan calon suami @ isteri. […]

Batas Dan Adab Pergaulan

Salam… Ini entry kedua dengan tajuk yang hampir sama.. sebab entry yang sebelum ni, Ustaz Love baru tulis muqaddimah, pastu nak save draft.. ingatkan tekan button save draft, rupanya tertekan button publish.. sampai la Ustaz Love cek, ada komen kat entry tu.. baru perasan yang entry tu dah dipublish.. kihkih.. Sungguh teruk dah penyakit pelupa […]

Dunia Maya Dan Dunia Nyata

Salam… Sebenarnya, Ustaz Love nak buat entry ni daripada semalam lagi.. tapi disebabkan blog Ustaz Love down untuk kesekian kalinya (kali ni paling lama.. dekat 3 jam), maka Ustaz Love telah tiada mood nak menulis, walaupun blog dah kembali pulih. Itu antara cabaran seorang blogger.. time mood ada, idea tak mari.. time idea mencurah2, mood […]

Gambar Anda Bukan Milik Anda Lagi

Salam… Bukan lagi kejutan bila mana barang milik peribadi kita dicuri dan digunakan macam barang sendiri.. sama juga dengan situasi gambar.. sangat memainkan peranan waktu proses peminangan orang dulu2.. tengok kat gambar je.. sbb yg uruskan proses merisik tu adalah ahli keluarga.. yg lelaki tu tak ikut sekali sbb takut dikatakan gelojoh.. walaupun hakikatnya, lelaki […]

Cinta Muka Bulu

Salam… Sepanjang perjalanan Ustaz Love tadi, Ustaz Love layan Suria.fm.. kira2 dalam masa beberapa jam, ada la 3 4 kali lagu Najwa Latif “Cinta Muka Buku” diputarkan.. sampai dah naik hafal dah Ustaz Love.. kihkih Walaupun ia sekadar lagu yang menceritakan tentang cinta melalui facebook, tapi banyak perkara yang dapat diambil iktibar.. Jadi, entry kali […]

Belajar Agama Mengadap Guru

Salam.. Entry ni bukanlah berbentuk soal jawab.. tapi Ustaz Love cuma nak mengulas sikit berkaitan komen yg dikemukakan oleh pingu ijo sebelum ni.. “ust, sy terpanggil utk memberi komen… serius best dan lebey memberi kefahaman cara ust bg ulasan..sy manusia yg kurang dr serba serbi..baru terbukak sedikit pintu hati nak buat rujukan dalam isu agama..tp […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme