I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

adab

Sikap Kita Terhadap Ulamak Yang Berkhilaf

Salam… Kebelakangan ini Ustaz Love mengesan satu fenomena yang agak tak berapa sihat.. iaitu fenomena menghina alim ulamak.. Jika dulu, hanya alim ulamak saja yang menghina alim ulamak yg lain, tapi kebelakangan ini ia diambil alih oleh kalangan orang awam (bukan ulamak) yang mendapat sokongan ulamak tertentu sehingga menimbulkan kekeliruan dan salah faham di kalangan […]

Batas Dan Adab Pergaulan

Salam… Ini entry kedua dengan tajuk yang hampir sama.. sebab entry yang sebelum ni, Ustaz Love baru tulis muqaddimah, pastu nak save draft.. ingatkan tekan button save draft, rupanya tertekan button publish.. sampai la Ustaz Love cek, ada komen kat entry tu.. baru perasan yang entry tu dah dipublish.. kihkih.. Sungguh teruk dah penyakit pelupa […]

Soal Jawab : Adab Membaca Al-Quran Mobile

Salam… Ustaz Love dah lama menerima soalan ni.. tapi Ustaz Love tangguhkan dulu menjawabnya sbb memberi laluan kepada entry sempena Ramadhan.. insyaAllah, selepas ni Ustaz Love akan cuba menjawab mana2 soalan yg belum dijawab.. Persoalannya berkaitan adab membaca al-Quran menggunakan gadget (henfon, mp3 player, iPod, iPrott dsb) yang ditanyakan oleh cik mars : “assalamualaikum.. alang2 […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme