I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Selamat Tahun Baru 2019

Assalamualaikum..

Rasanya dah lama sangat blog ni bersawang.. hampir2 blog yang sudah berusia 10 tahun ini ditamatkan gara2 terlupa nak renew hosting. Alhamdulillah, masih lagi boleh bersiaran..

Dah agak terlalu lama tak menulis di sini, jadi momentum penulisan pun dah jadi caca marba. Harapnya tahun 2019 ni memberikan sedikit sinar dan semangat untuk kembali menulis.

Mohon doa sahabat2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Add a Comment
  1. Assalamualaikum ustz .. Saya hendak menanyakan soalan berkaitan prosedur nikah semasa hamil ? Sekarang saya hamil 5 bulan adakah masih sempat untuk sy truskn prsdur nikah? Saya telah melakukan satu kesilapan besar dan saya brsrta tunang ingin brtggungjwb ats dosa yg kami lakukan . Akan tetapi saya tiada waris untk akad nikah kerana dr kecik sy dh jadi sorg anak yatim piatu. Saya brsyukur krna Allah hntakan sorg lelaki yg brtnggjwb srta mnjga makan mnom saya dan ank dlm kndungn ini . Saya sedar ksilapan yg sy lakukn adlh dosa besar . Tapi saya tetap nak jga anak dlm kndugn ini dan tak snggup serahkan kpd sesiapa . Sbb ank ini tk brsalah , yg brsalah adlh diri sy dan tunang . Adakah prsdur nikah saya dikenakan denda ? Saya betul² menyesal ats perbuatan yg lalu dan sy ingin mnbus sgala kslhn slama ini . Skian !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme