I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Tagline Blog Ustaz Love Menulis, Tapi..

Salam..

Ini merupakan entry pertama dalam bulan terakhir untuk tahun ni. Kononnya bila dah cuti ni, banyak la masa untuk menulis. Sayangnya, ku sangkakan panas hingga ke petang, rupanya panas sampai ke malam. Semangat hilang entah ke mana. Soalan-soalan cuma mampu dibaca saja tanpa solusi untuk menjawabnya. Masa lapang dialihkan kepada aktiviti lain yang tidak berkaitan dengan penulisan.

Bagi mendapatkan kembali rentak menulis, entry ini dihasilkan sebagai pemanas jari. Doakan semoga Ustaz Love istiqamah dalam penulisan ini. InsyaAllah, soalan-soalan akan cuba dijawab satu persatu.

Terima kasih kerana masih setia menyokong blog yang sudah semakin usang ini. Jazakumullahu khairal jaza’.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Add a Comment
  1. Ust, sy nak tnya… sya sorg perempuan yang telah berkahwin. Suami sya merupakan anak yatim piatu yang telah dipelihara oleh mak tiri sejak kecil lagi. Skrang, mak tiri suami saya telah berkahwin lain dan tgal serumah dengan kami. persoalan saya, layak ka mak metua tiri saya tgal serumah dgn kami? (rumah adalah peninggalan ayah mertua saya) Adakah suami baru dia adalah mahram kepada sya? mahram kepada aik beadik perempuan suami saya? terima kasih Ust Love

    1. Suami baru ibu tiri itu bukan mahram kepada adik perempuan suami dan juga bukan mahram dengan saudari. Sebaiknya saudari tidak tinggal sekali kecuali jika ada keperluan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme