I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Iklan : Khasiat Herbal Oil

Salam.

Masalah perut kerapkali menyebabkan seseorang berasa tidak selesa. Apatah lagi jika ia melibatkan masalah angin dan sembelit. Nak makan banyak pun tak lalu, sebab isi dalam perut tak keluar lagi. Nak duduk pun tak selesa, nak berdiri pun tak selesa. Hanya selepas proses pembuangan angin dan isinya berlaku saja, maka perut akan jadi selesa dan hidup akan terasa lebih bahagia. Sebab itu jangan memandang rendah pada orang yang kentut. Jika ditarik nikmat kentut atau buang air besar, barulah kita tahu betapa azabnya hidup ini.

 herbaloil2klik gambar untuk tumbesaran

 

Pada kali ini, Ustaz Love ingin mempromosikan satu produk daripada Syarikat Anggun Ibu (PG0332313-A) yang pada pandangan Ustaz Love sangat bermanfaat dan sesuai digunakan oleh segenap lapisan umur. Produk ini merupakan minyak sapuan luar yang dinamakan Herbal Oil.

 

Sesuai dengan namanya, Herbal Oil memang dihasilkan daripada campuran 100% herba tanpa sebarang bahan kimia yang membahayakan. Ia merupakan resepi turun-temurun dari Tanah Jawa dan sesuai digunakan oleh orang Jawa dan bukan Jawa. Sesuai digunakan daripada peringkat umur bayi sehinggalah ke peringkat umur warga emas, warga perak mahupun warga gangsa.

 

Bagi mereka yang mengalami masalah sembelit, sukar untuk buang air ataupun perut kembung, boleh mencuba produk ini yang terbukti berkesan mengatasi masalah ini. Ia membantu melancarkan pembuangan air besar dan mampu menyebabkan anda kentut bertalu-talu sehingga hilang rasa perut kembung. Bagi lelaki berperut buncit atau wanita mengandung, memang tak dapat la nak tolong. Sebab kebuncitan itu adalah disebabkan oleh perkara lain, dan bukan disebabkan oleh angin dalam badan.

 

Ia sangat sesuai digunakan pada bayi yang mengalami masalah kembung perut dan kesukaran untuk membuang air. Ia tidak panas. Hanya sapukan saja pada perut bayi, dan selepas itu bayi anda akan membuang angin dengan gembiranya.

 

Juga bagi mereka yang aktif bersukan, ia boleh digunakan sebagai minyak sapuan untuk membuang angin pada anggota yang bengkak akibat terseliuh.

 

Ia boleh didapati dengan harga RM10 sebotol (tidak termasuk pos). Untuk memesan produk ini, sila hubungi :

 

– WhatsApp / WeChat : 019-461 1246 (Pn. Ann)

– Blog : http://anggunibu.wix.com/jamu

– Facebook Page : JAMU Anggun Ibu

Terima Kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme