I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Kembali Dari Berbulan Madu

Salam.

Ini bukan tajuk nak bagi gempak. Tapi sebenarnya memang Ustaz Love baru je habis berbulan madu (walaupun tak la sampai sebulan lamanya). Ustaz Love sekadar ingin berkongsi rasa gembira ini dengan pengunjung blog Ustaz Love yang tak jemu mengunjungi blog ini.

Pada 19/9/2014, Ustaz Love telah selamat dinikahkan dengan permaisuri hati Ustaz Love. Ini merupakan pernikahan kali kedua setelah perkahwinan kali pertama kecundang di tengah jalan. Jadi, Ustaz Love agak ‘kekurangan masa’ untuk membuka blog ini, cuma rajin update di fanpage saja. Kini, Ustaz Love telah kembali dengan semangat yang baru untuk aktif menulis di blog ini.

Ustaz Love mohon agar para sahabat sekalian dapat mendoakan kebahagiaan Ustaz Love kekal hingga ke syurga. Sesungguhnya pertemuan dan perpisahan itu bukanlah sesuatu yang dirancang, melainkan itu semua adalah kurniaan dari Tuhan. Setiap yang berlaku pasti ada hikmah yang tersimpan.

WA

———————————————————————————

Iklan :

Jamu Asmara Teruna :

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Untuk pembelian dan pertanyaan lanjut, sila hubungi :

– WhatsApp / WeChat : 019-461 1246 (Ann)

– Blog : http://anggunibu.wix.com/jamu

– Facebook Page : JAMU Anggun Ibu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Add a Comment
  1. Assalammualaikum Ustaz Love, Tahniah atas pernikahan Ustaz.Semoga hidup baru Ustaz dan isteri bakal diserikan lagi dengan kehadiran zuriat yang soleh dan solehah.Aamiin ya rabbal Alamin 😀

    Follow blog saya ustaz, terima kasih yer

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme