I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Mood Kurang Mari

Salam.

Dah 5 hari Ustaz Love tak menulis apa-apa entry baru. Nak kata sibuk, takde la sangat. Tapi disebabkan Ustaz Love menulis ikut mood, maka bila mood tak mari, Ustaz Love pun tak terasa nak menulis.

Oleh kerana soalan semakin bertambah, Ustaz Love cadangkan agar bertanya di facebook fanpage Ustaz Love di https://www.facebook.com/ustazloveofficial sama ada melalui private message atau di wall page dan insyaAllah Ustaz Love akan lebih pantas menjawab.

Kebanyakan masa sekarang ni Ustaz Love online guna henfon. Jadi, bila nak menulis di blog ni agak susah berbanding menulis di facebook. Buat masa ni, kalau ada entry soal jawab pun, Ustaz Love akan dulukan soalan-soalan lama yang dah terperam dalam draft. Sambil-sambil tu, Ustaz Love akan cuba juga menjawab soalan-soalan yang ditanyakan di ruangan komen.

Harap dapat maafkan kelemahan Ustaz Love ni. Masih belum mampu untuk memberikan komitmen sepenuh masa.

Terima kasih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme