I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Blog Kembali Online Setelah 2 Hari Offline

Salam.

Dalam 2 hari sebelum ni (1 dan 2 Mac), blog ustazlove.com tidak dapat diakses oleh para pengunjung hatta admin sendiri (Ustaz Love la tu). Ini kerana server hosting untuk blog Ustaz Love iaitu Exabytes telah mengalami gangguan. Ustaz Love sendiri agak terganggu sebab tak dapat nak buka blog sendiri. hihi

Alhamdulillah, hari ni blog kembali online. Harap-harap Ustaz Love pun online la jugak. Kalau Ustaz Love sendiri offline, takde maknanya.. hihi

InsyaAllah, Ustaz Love akan kembali menulis. Harap para pengunjung tidak berhenti membaca. Terima kasih atas sokongan semua.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

Add a Comment
  1. Assalammulaikum…saya nak mintak nasihat dan kepastian.masalahnya adalah suami saya y selalu asyik nak marah jee…bila nak marah je pasti ia kan sebut pasal cerai…berbunyi bergini “ko nak aku cerai kan ko ke”. AdAkah ceRai tu sah.??…..masalah kedua suami saya ne jenis xnak begaul dengan ahli keluarga saya…ape patut saya lakukan??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme