I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Sistem Soal Jawab

Salam.

Tajuk kasi gempak sikit. Baru la menarik perhatian, walaupun takde la sistem apa pun. Hihi. Sebenarnya, masalah pengurusan soalan dan jawapan ni dah lama membelenggu fikiran Ustaz Love. Sebab Ustaz Love ni jenis tak pandai nak mengurus. Bila dah janji nak jawab soalan kat entry mana-mana, lepas tu tangguh dulu. Bila nak cari balik soalan tu, Ustaz Love terpaksa cek satu persatu komen sampai hilang mood nak menulis. Dan banyak soalan yang berulang walaupun pernah dijawab sebelum ini disebabkan tiada satu senarai yang membolehkan para pengunjung memeriksa soalan yang lepas. Kadang-kadang soalan dah dijawab, tapi sang penanya tak jumpa jawapan sebab Ustaz Love tak letak link jawapan di situ.

Jadi, untuk memudahkan sebarang pertanyaan, Ustaz Love wujudkan satu ruangan khusus untuk bertanya di menu atas.

tanya

 

 

Sila tanyakan soalan di ruangan komen. InsyaAllah, Ustaz Love akan cuba jawab, sama ada dengan jawapan pendek di ruangan komen itu, atau jawapan panjang yang akan dimuatkan dalam entry terbaru (dan link kepada jawapan akan di reply pada komen tersebut).

Harapnya selepas ini tiada lagi yang bertanya di mana mahu bertanya. Untuk soalan-soalan lama yang sebelum ini masih belum berjawab, insyaAllah Ustaz Love akan cuba selesaikan satu persatu. Harap sabar menunggu.

Terima kasih atas sokongan para pengunjung.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Comments

Add a Comment
  1. Assalammualaikum ustaz…..
    Sy student lagi…sy ada masalah agak berat lah jugak ustaz…sy nk mintak pertolongan ustaz… Sy berkawan nan seorang laki nie dha 3tahun..dye ajak sy kawen ustaz tp sy tk nk sebab sy study lagi ustaz..time dye nk kawen dengan orang lain ustaz…dia still tanye sy lagi nak kawen dengan dia tak…sy taknk ustaz..sebab sy ada tanggujwb sebagai seorang student…lepas dia khawin baru 3bulan dye cll sy ustaz…dia ckp dia nak cerita masalah dia…sy keluar lah dengan dia ustaz…lepas dari tue saya terus tk contact dia..sebab apa saya pk dia suami orang…tapi baru2 nie time puase keta saya rosak..saya terpakse mintak tolong dia ustaz..sy rasa terhutang budi dengan dia ustaz…dia banyak tolong sy ustaz…dalam masa yang sama dia ada prob dengan wife dia ustaz…dia tidow hotel dan rumah sewa tk balik rumah ustaz…puas sy nasihatkan dia…kami banyak habiskan masa bersama2…sampailah saya dah mula start sayangkan dia ustaz…kami terlanjur…dan sy menyesal dengan apa yg terjadi…lebih2 lagi dia suami orang ustaz…sekarang nie dia suruh saya tunggu dia…saya taknak sebab saya dia bercerai berai…saya cuba larikan diri dari dia.. Dia still cari saya ustaz… Malah ajak saya nikah gantung lagi ustaz??? Macamane ea ustaz…??? Saya buntu lah ustaz… Saya baru 21…banyak lagi yang saya kena tempuh…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme