I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Takut Terlepas Update

Salam.

Ada orang bertanya, macam mana nak tau sesuatu pertanyaan kita tu dah dijawab dalam entry atau tak? Takkan hari-hari nak jenguk blog ni sedangkan Ustaz Love pun dah kurang sangat aktifnya berbanding jaman muda2 dulu.

Jawapan Ustaz Love mudah saja :

1. Copy balik soalan atau sebahagian ayat yang ditanyakan di komen tersebut dan cuba pastekan di Google Search. Kalau Ustaz Love dah buat entry pasal tu, biasanya ada la naik di Google Search.

2. Kat sebelah kanan blog ni (bawah iklan nuffnang), ada seksyen subscribe. Isikan e-mail dan suatu pengesahan akan diminta di e-mail untuk mengaktifkan langganan. Jangan lupa klik link activate tu di e-mail nanti. Setiap entry terbaru, akan dihantar secara automatik kepada para pelanggan.

3. Letakkan blog ni dalam bloglist anda. Setiap kali ada update, biasanya dia akan update sekali di bloglist.

4. Apa salahnya jenguk hari-hari pun. Bukannya kena bayar pun. Kikiki.

Itulah saja penjelasan Ustaz Love. Salam Jumaat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 Comment

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme