Khas Untuk Wanita Bertudung!!

Jom Tengok Kereta Proton Iriz Yang Awesome!!

Pasukan Yang Paling Teruk Kena Troll Abad Ini!!

Semangat Baru

Salam…

Agak lama bercuti daripada berblogging, Ustaz Love kembali dengan semangat yang telah diperbaharui (kira macam refurbish gak la..kihkih). Ustaz Love bercadang nak menghabiskan entry soal jawab (yang tak pernah habis) dan Ustaz Love akan mulakan dengan soalan2 yang terbaru dan menuju ke soalan2 yang lama.. kiranya dari depan ke belakang.

Walaupun nampak macam agak tak adil (sebab sebelum ni Ustaz Love mengamalkan kaedah 1st come 1st serve basis), ia lebih memudahkan Ustaz Love untuk membuat transformasi dalam blog ni memandangkan sebelum ni pengurusan soalan dan jawapan tak berapa sistematik. Ustaz Love terpaksa menyelak2 balik komen2 yang lama sehingga habis hilang mood nak menulis.

InsyaAllah, selepas ini, setiap persoalan Ustaz Love akan terus simpan dalam draft.. jadi, tak perlu nak belek2 mencari soalan di mana2.

Bagi mereka2 yang ada soalan urgent yang memerlukan jawapan segera, harap dapat up kan balik persoalan tersebut untuk perhatian Ustaz Love. Maklum la, Ustaz Love bergerak sendirian.. Ustaz Love yang manage keseluruhan perjalanan blog ni.. jadi, kadang2 banyak terlepas pandang.

Juga bagi mereka2 yang suka bertanya persoalan hukum, harap dapat semak dulu entry yang pernah ditulis termasuk sekali dengan komen2.. sebab biasanya Ustaz Love ada menjawab di komen (kalau pun takde jawapan dalam entry). Persoalan berkaitan air mani, puasa ganti, nikah khitbah, maksud nama anak dsb, itu antara isu yang ngetop di blog Ustaz Love. Jadi, kalau boleh check dulu kat komen.. kemungkinan besar soalan tu dah ada yang bertanya dan dah ada jawapannya.

Harapnya tiada siapa la yang muntah bila membaca entry soal jawab yang berterusan selepas ini. Ustaz Love ada misi yang perlu diselesaikan dalam bulan Syawal ni. Doakan semoga Allah memudahkan segala urusan Ustaz Love.. insyaAllah, amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Comments

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


2 + = eight

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2014 Frontier Theme

Switch to our mobile site