I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

16 Comments

Add a Comment
    1. Itu cuma perumpamaan saja. Tidaklah Ustaz Love pernah menyelami alam kerengga utk tahu beliau pernah putus asa atau tal..kihkih

  1. Pinggang kerengga cantek takyah susah2 mkn ubat kurus.. haha…

    Ustaz… betul ke kalau beli barang kemas (emas) tak leh pakai credit card. Kena beli tunai, tp kenapa ya?. Dulu saya tak tau cuma nak kepastian… Terima kasih.

    1. Sbb kalu beli guna kad kredit, ia akan melibatkn urusniaga jual beli secara tangguh / hutang / ansuran. Emas kena berurusan secara tunai.. WA

  2. salam ustaz.

    nak tanya, saya baru jual rumah, masa beli 70k, la ni harga semasa 150k, perlu dizakat ke?

  3. salam ustazlove..

    ape kbar ustaz dn family semua?
    dimana chatbox ustaz?
    puas sudah mencari namun x jua di temui..:))) ?
    bukan ape..klw sy x komen sekurang2 nye sy tinggalkan bau kat chatbox jerr..hihi

    rasenye sy umpama sang kerengge tu ustaz..
    x mudah putus asa…
    ermm pinggang pun okk ramping gakk ..kihkih

    w salam,

    1. Rasanya Ustaz Love pernah terangkn dlm entry hukum minum berdiri. Mgkin abgmi boleh google entry ni.. Ustaz Love nk letak link balik agak susah sbb reply guna henset.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme