I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Month – May 2012

ISKANDAR MEMERLUKAN BANTUAN

Salam… Ustaz Love mendapat maklumat ini daripada blog Mazidul : ‘Assalamualaikum. Iskandar dilahirkan pada 16 Julai 2011. Dia anak comel, sihat dan suka tersenyum. Pada Disember 2011, dia dimasukkan ke Wad Kanak Kanak di Hospital Sultanah Aminah, Johor Bahru, Johor kerana jangkitan kuman di paru paru. Pada Mac 2012, Iskandar dimasukkan sekali lagi kerana demam […]

Soal Jawab : Dirogol Sewaktu Kecil

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada gadis kelam.. “bagaimana pula dengan seorang gadis yang pernah dirogol oleh lelaki semasa umur 10 tahun dan kini dia amat merasa sedih,kesal dan merasakan hidupnya menjadi gelap pabila dia meningkat dewasa .. dan sekarang dia sudah berumur 21 tahun ..masalah yg dihadapi ialah dia merasa bersalah terhadap kekasihnya yang […]

Surat Terbuka Buat Super Spontan Dan Astro

Salam… Jarang2 sekali Ustaz Love nak buat surat terbuka ini. Tapi, memandangkan ia punya tujuan serampang dua mata, maka adalah lebih baik Ustaz Love menjadikannya surat terbuka berbanding surat peribadi yang lebih tertutup. Surat ini terhasil daripada pemerhatian dan pengamatan Ustaz Love terhadap sebuah rancangan popular keluaran Astro iaitu Super Spontan hasil cetusan idea Afdlin […]

Soal Jawab : Calon Isteri Solehah Tapi Keluarganya Nakal

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada seseorang yang dirahsiakan nama samarannya (nama samaran pun nak rahsia.. kihkih).. “assalamualaikum ustaz love… sy nak bertanye…sy ade berkenalan dgn seorang akhawat ni…dan pada masa yg sama sy rasa ingin mengambil beliau sbg teman hidup…kerana sy percaya cinta selepas kahwin itu lebih bahagia….jd sy hanya sekadar kenal adik beradik […]

Bob Kuman Meninggal Dunia

Salam… Gambar sumber Facebook Ustaz Love baru menerima berita yang sungguh memeranjatkan lagi menyedihkan.. Bob Kuman telah disahkan meninggal dunia oleh kakitangan ambulans pada 4.38 petang tadi. Maklumat ini Ustaz Love dapat dari blog Mazidul. Inna lillahi wa inna ilaihi raaji’uun. Semoga Allah menempatkan rohnya di kalangan orang yang beriman dan beramal soleh.. insyaAllah, amin.. […]

Soal Jawab : Berani Bercinta Tapi Tak Berani Berterus-terang

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada fazlin… “Assalamualaikum ustaz. Saya juga mempunyai masalah yang sama-bercinta dengan suami orang. Bezanya, saya dah kenal lelaki ini selama enam tahun. Sejak 2006. Waktu tu, dia masih belum berkahwin tapi dah bercinta dengan gf (isteri sekarang) sejak 2000. Dalam tempoh enam tahun ini, saya ada cuba bercinta dengan lelaki […]

Soal Jawab : Kekasihku Suami Orang

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada farah amani… “assalammualaikum ustaz. saya farah . saya juga mempunyai masalah bercinta dengan suami org. saya x tahu ape perasaan sy skrg. sy konfus. pada mula perkenalan kami, sy tidak tahu dia suami org dia berumur 29 tahun dan saya hanya 23tahun. sy ade bertanya mula2 berjumpa dengannya sama […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme