I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Subscribe Via Email

Salam…

Ustaz Love banyak menerima pertanyaan berulang disebabkan sang penanya datang bertanya dan mungkin singgah lagi beberapa kali di blog ini untuk mengetahui jawapan kepada persoalan.. sedangkan soalan itu telah dijawab.. agak susah bagi Ustaz Love untuk trace balik soal jawab yang pernah dikemukakan sbb sistem dalam kepala otak Ustaz Love ni tak berapa tersusun sangat.. kihkih..

Jadi, Ustaz Love menggunakan alternatif subscribe via e-mail (ada kat sidebar belah kanan) bagi sesiapa yang ingin mengikuti update terkini di blog Ustaz Love, tapi takde masa nak jenguk2 selalu.

Semoga ianya bermanfaat.

WA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 Comments

Add a Comment
    1. dah ada dah butang search bawah butang subscribe tu.. tapi fungsinya tak berapa berkesan.. lain yg dicari, lain yg keluar.. lagi baik cari di google.. cariannya lebih tepat 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme