I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Peluang Memenangi Ipad 3 Dan Hadiah Menarik

Salam…

Ipad 3 sebenarnya menjadi satu trend kegilaan penggemar gadjet terkini. Ustaz Love tengok kat berita dan blog, ada yang sampai sanggup beratur Subuh2 semata2 nak dapatkan Ipad 3.. Sedangkan diorang tunggu tu bukannya dapat free Ipad 3, cuma nak jadi orang terawal yang memiliki gadjet tersebut. Apa yang bestnya tak tahu la.. mungkin kalau main Angry Bird guna Ipad 3, lebih jelas dia punya imej kot? kihkih..

Kini, anda tak perlu beratur atau menunggu lama untuk mendapatkan Ipad 3 (khabarnya amik masa berminggu2 sebelum tempahan dapat dipenuhi). Cuma sertai contest mudah yang dianjurkan oleh Blog Usahawan Perniagaan milik En. Shahabudeen Jalil. Caranya sangat mudah :

Anda hanya perlu mengundi 2 blog ini iaitu blog ShahabudeenJalil.com dan Beautifulnara.com untuk Anugerah Digi Wow Awards.

1. Pergi ke link di bawah dan vote blog shahabudeenjalil.com

Kategori : Most Promising Webpreneur of The Year

2. Pergi ke link kedua ini untuk vote blog beautifulnara.com

Kategori : Fave Kay Poh

3. Setelah setiap kali undian, sila emailkan ke : ipad3digi[at]gmail[dot]com untuk memaklumkan anda telah vote kedua-dua blog ini.

4. Untuk meningkatkan peluang memenangi hadiah2 yang ditawarkan, sila share maklumat ini melalui blog, facebook, twitter, mulut ke mulut, menggunakan AJK Mesyuarat Tingkap dsb.. kihkih..

Berikut adalah hadiah2 yang ditawarkan :

1. Ipad 3 x 1 unit

2. GPS x 1 unit

3. Thumbdrive 4 GB x 100 unit

Sekian, terima kasih dan selamat mencuba πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
      1. there is no iPad3. tapi orang nak senang dia panggil iPad 3. Ada penambahbaikan je. so, dipanggil The New iPad. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme