I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Month – April 2012

Blog Ustaz Love Bukanlah Rujukan Yang Paling Sesuai

Salam… Ustaz Love ingin mengambil kesempatan ini untuk membicarakan tentang perkara ini yang pada pandangan Ustaz Love perlu untuk diperjelaskan.. agar tak timbul sebarang salah faham dan masalah kemudian hari. Ia banyak berkaitan dengan major entry di blog Ustaz Love ni iaitu berkaitan soal jawab agama.. Ustaz Love menamakan entry2 sebegitu sebagai soal jawab disebabkan […]

Peluang Memenangi Ipad 3 Dan Hadiah Menarik

Salam… Ipad 3 sebenarnya menjadi satu trend kegilaan penggemar gadjet terkini. Ustaz Love tengok kat berita dan blog, ada yang sampai sanggup beratur Subuh2 semata2 nak dapatkan Ipad 3.. Sedangkan diorang tunggu tu bukannya dapat free Ipad 3, cuma nak jadi orang terawal yang memiliki gadjet tersebut. Apa yang bestnya tak tahu la.. mungkin kalau […]

Antara Matlamat Dan Keperluan

Salam… Ustaz Love tak ingat pernah buat entry pasal ni ke tak.. rasanya ada menyelit2 dalam entry2 lain.. jadi, kali ni Ustaz Love nak fokuskan cerita pasal matlamat dan keperluan.. Terbaru Ustaz Love ada cerita pasal matlamat dan keperluan dalam entry ni.. tapi mungkin sebab penerangannya agak ringkas, jadi masih ada yang tersilap faham dan […]

Soal Jawab : Berkahwin Semata2 Untuk Mendapatkan Anak

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada cik puan anon.. “ustaz love..kalu lah wanita tu dah 30an jadi bini no 2 kawan baik dia zmn sekolah(Laki org) semata- mata nak ada anak saje boleh ke?kalu kawan dia tu sayg dia kira bonusla..kalu tak syg dan anggap kawan baik pon takpa.saya relaaa.asalkan xjadik andartu,xdi umpat sedara mara […]

No Akaun Terbaru Bob Kuman

Salam… Ustaz Love terbaca maklumat terkini di blog Mazidul… Sebelum ini ramai yang bertanyakan tentang akaun beliau yang tak boleh nak transfer duit sbb dibekukan. Akaun baru (current account) telah dibuka dan orang ramai yang berhasrat untuk menghulurkan bantuan kepada Bob, boleh menggunakan no. akaun seperti di bawah. Husni Mohd Rawi 5627-5966-7936. Sekian.

Subscribe Via Email

Salam… Ustaz Love banyak menerima pertanyaan berulang disebabkan sang penanya datang bertanya dan mungkin singgah lagi beberapa kali di blog ini untuk mengetahui jawapan kepada persoalan.. sedangkan soalan itu telah dijawab.. agak susah bagi Ustaz Love untuk trace balik soal jawab yang pernah dikemukakan sbb sistem dalam kepala otak Ustaz Love ni tak berapa tersusun […]

Soal Jawab : Gangguan Jin Ulik Mayang

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada Nurr Witaa.. “Assalamualaikum ustazah. Knp org yg lemah smgt sering di ganggu walaupun sudah di ubat berulang kali..??? Terutama jika bekerja pada waktu malam. kebetulan berdekatan dgn pantai. kadg2 boleh kedengaran suara perempuan menyanyi lagu, ulek mayang. bila di ikut nyanyi, ia akn ketawa. boleh terangkan masalahnya?” “Sy ingin […]

SAYA HANYA ADA RM36 DALAM AKAUN SIMPANAN – BOB KUMAN (EKSKLUSIF)

Salam… Ustaz Love terbaca berita ini dalam blog Mazidul Akmal Sidik.. SAYA HANYA ADA RM36 DALAM AKAUN SIMPANAN – BOB KUMAN (EKSKLUSIF) Mungkin ramai pembaca mengenali wajah di atas manakala sebilangan lagi barangkali terkeliru. Namun bagi penonton filem tempatan dan televisyen, personaliti di atas tentunya tidak asing kepada mereka. Cuma wajahnya berbeza berbanding ketika dia […]

Al-Fatihah Buat Arwah Bapa Kak Jem

Salam… Ustaz Love menerima berita bahawa bapa kakjem telah meninggal dunia pada pagi Khamis, 12 April 2012. Sama2 la kita sedekahkan al-Fatihah buat arwah dan doakan semoga arwah ditempatkan di kalangan mereka2 yang beriman dan beramal soleh. Semoga kakjem sekeluarga dapat tabah dan sabar.. p/s: sekarang, status kakjem dah sama mcm Ustaz Love iaitu sama2 […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme