I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Mohon Doakan Anak Kak Jem

Salam…

Ustaz Love baru menerima berita daripada kak jem yang anak beliau telah dimasukkan ke hospital pada malam Jumaat lepas kerana jangkitan paru2 dan peningkatan sel darah putih.

Bagi sesiapa yang biasa berkunjung ke blog Ustaz Love, insyaAllah akan jumpa nama kakjem sebagai antara tukang komen paling aktif kat blog ni. Beliau adalah sahabat lama Ustaz Love dari jaman kecik2 lagi.

Jadi, pada kesempatan ini, Ustaz Love ingin mengajak para pembaca blog Ustaz Love untuk mengangkat tangan berdoa semoga Allah menyembuhkan penyakit Mohd Safuan dan diberikan kesihatan yang baik kepada kakjem sekeluarga. InsyaAllah, doa daripada seorang Muslim tanpa diketahui oleh Muslim yg lain secara rahsia (sembunyi tanpa diketahui oleh orang yg didoakan itu), maka malaikat akan berkata “untukmu juga perkara yang serupa” (mafhum hadis riwayat Muslim).

Semoga Allah mengurniakan kesihatan yang baik kepada beliau dan kakjem sekeluarga.. insyaAllah, amin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

Add a Comment
 1. Terima kasih bebnyk hnya Allah saje yg dpt membls atas kesudian mendoakan kesejahteraan anak kakjem….(bukn mohd safuan tpi ahmad safuan):D

  1. owh.. sudah tukar kaa? πŸ˜€

   insyaAllah kakjem.. mungkin dalam ramai2 yg berdoa tu, ada satu doa yg diterima Allah πŸ˜‰

 2. Asalamuailaikum ustaz,

  sy doakan anak sahabat ustaz sembuh dah sihat seperti sedia kala Insyallah amin..

  ustaz, sy telah terlibat dgn pembelian emas secara riba (pembelian secara tangguh) sy baru sedar dan telah insaf dan ingin membersihkan harta sy..
  bolehkah sy menjual emas tersebut kpda penjual lain (mungkin akan rugi sedikit) dan sy menggunakan semula wang tersebut dan tambah wang sendiri untuk menanmpung kerugian tersebut supaya dapat membeli semula emas yg dijual tadi? Dan bolehkah sy memberitahu kpada pembeli emas tersebut bahawa sy mahu mmbeli semula emas itu selepas mnjualnya kerana ingin mmbersihkan riba ini? Bolehkah semuanya dijalankan dalam 1 majlis? Terima Kasih Ustaz…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme