I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Bantulah Mereka Yang Memerlukan

Salam…

Ustaz Love mendapat baru mendapat maklumat ini..

Assalamualaikum… Mohon rakan-rakan yang berkemampuan memberi sedikit sumbangan kepada adik shikin (seperti dalam gambar)

Sedikit sejarah, adik shikin dilahirkan normal, tetapi pd umur dia 7 hari kena demam panas, terus sarafnya rosak. Dia sekarang berumur 3 tahun, sudah 40 kali menjalani pembedahan, tak boleh makan, tak boleh nangis, dan matanya tidak nampak. Sebab banyak sarafnya sudah rosak. Dalam kepalanya penuh dgn tiub2 yg ditanam. Dia juga selalu kena sawan.

Marilah kita bersyukur dgn nikmat allah, walaupun kita kadang2 meniaga turun naik, kerja tak seronok. Ada lagi insan yg kurang bernasib baik.

Ayahnya hanya seorang despatch, ibunya terpaksa berhenti kerja demi menjaga anak kecil ini. Biasanya kita hanya lihat di dada2 akhbar, kisah begini. Hari ini sy bawak kan anda secara life.

Semoga derma tuan2 semua akan diterima utk saham akhirat kelak. Insya allah….

Ini number Maybank ibunya 112102087656 – Syarifah Salwa

Ini number phone ibunya : 012 2828312

Semoga hari jumaat kita beroleh berkat

sumber.

p/s: Bersedekah pada hari Jumaat sudah tentu lebih besar ganjarannya berbanding hari2 lain.. berikanlah sebahagian daripada harta untuk yang memerlukan.. semoga sumbangan itu akan menjadi harta yang kekal buat kita di akhirat kelak.. insyaAllah, amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme