I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Spammer Dah Semakin Canggih

Salam…

Antara sebab Ustaz Love buat comment moderation (kena approve dulu) adalah disebabkan blog Ustaz Love ini menjadi pujaan spammer untuk meninggalkan komen. Kadang2 dalam 10 komen yg Ustaz Love approve, ada berpuluh2 lagi komen daripada spammer yg Ustaz Love kena delete.

Tapi, sejak akhir2 ni, Ustaz Love jadi rajin plak nak baca komen daripada spammer ni.. walaupun komen mereka tiada kaitan dengan tajuk, tapi kesungguhan mereka untuk komen dalam bahasa Melayu sangat mengagumkan. Mungkin juga guna google translate, tapi bila dibaca balik, memang kelakar.. entah sapa2 punya komen dia copy paste.. kihkih..

-“Takziah dari kami surleeakga.Sesungguhnye janji Allah itu pasti,tidak lewat atau awal sesaat jua.Semoga Ustaz surleeakga tabah mengahadapi dugaan ini.Berbanyakla berdoa untuk kesejahteraan aruah.” – Miranda.

– “: baru htanar tiket tadi.. tunggu jawapan dari churp2 je@Miza Yusof : betul2.. dari 8 klik jadi 88 klik pulak.. kesian churp2 rugi wo..hehehe@Cute MuM : senasiblah ni@The LEkAT : rasanya tabungan ni dah lama dekat setahun dah@Ahfat : Memang pelik bro…hehehe” – Maya.

– “selamat dnaatg! eh salah harusnya elo yang bilang selamat dnaatg! yang bener selamat pindah rumah yang ke-sekian kali! mudah2an betah di sini” – Margot.

– “saya pun tak paham sgt dgn sietsm kira2 churp2 ni.. apapun bapa bulan menabung tu?? wah sy masih lambat nak dapat cashout churp2 ni” – Moaid.

– “waahh ada pcsisao di rumah bapak selamat mari di bina dengan media yang tepat, tentu nya kekeke tante maureen80 mau dilukisin ya? wajahnya kan cantik..ha3x :)🙂 maacih ya tante atas komentarnya .[]” – Kalu.

– “haha maenmg budak yaya tu samseng gila tunggu apa kedajalan yang dia buat pada mamat tu lepas ni lokasi sama, di langkawi pekan Kuah jeng!jeng! jeng!” – Kabo.

– “wah *garuk2 keplaa.terima kasih. baru kam yang memberi pujian ne. heheheh. kam juga bila ada blog pribadi, beri link nya ya. biar sama-sama menelaah kita dari blog.” – Salih.

– “sy x smapet pon nk follow rule ni betul2 dah mix huu..Alhamdulillah xde alergik ape2..skg pon dh bg ikan bilis yg digoreng tnpa minyak n blend halus..bg bubur dia da rasa sket ..hopefully boleh tambah berat damia yg org dok komen susut skg ni” – Masatsugu.

– “#BBNU? term baru aku dagner ni.. haha ak lettew #BBNU, duk aktif je kat fb. tp klau org nk hack akaun fb ak x kisah sgt. sbb akaun fb ak sahajalah yg password paling senang n password utk fb je. benda2 lain password lain dan sgt susah. huhu.. lgpun fb ak x de apa, gmbr2 private ape pun x de.. ada kawan je la.” – Diego.

– “cute mum punya pon sama gak..pelik gak.. ingat sanrog2 jer yang jadi camtue.. rupanya ramai..” – Silvia.

– “benar mbak,kalah dan mnneag dalam suatu kompetisi merupakan hal yang biasa, justru dengan kekalahan seharusnya kita terus bangkit memperbaiki kekurangan2 dan tak pernah lelah untuk mencoba kembali []” – Anj.

– “arghh paants gile ko bro.. ak x tau perkembangan sal kete skg. bz kat keje.kehkehkeh.. weh,seyes ak tensen bile mu kalah smlm.. letih ke boo..kahkahkah” – Banda.

Amacam? Bijak kan? Mulanya Ustaz Love ingat memang betul2 punya komen, tapi bila tengok balik komen tu tak kena dengan tajuk, lepas tu profile lebih kurang sama je, memang sah spammer.. tapi kira spammer cerdik la ni, bukan setakat letak link.. kihkih.

Ustaz Love pun tak tahu macam mana nak halang spammer ni.. kadang2 letih dok delete komen spammer yg beratus2 sehari.. (T – T)

Ticketamerica.com has concert tickets in washington DC and ft. lauderdale florida as well as theater tickets in jascksonville florida.
washington dc theater tickets
ft. lauderdale florida sports tickets
jacksonville florida theatre tickets

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

Add a Comment
    1. bukan.. spammer tu adalah robot2 yg menghantar komen untuk promosi url website mereka.. diorang tak masuk pun blog ni, cuma komen je yg ada 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme