I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Sindrom Down

Salam…

Dah 2 hari Ustaz Love tak buat apa2 entry. Ustaz Love pun tak tau nak namakan penyakit ni penyakit apa.. tapi rasa malas betul nak menulis.. beberapa kali cuba menulis entry, tapi separuh jalan je. Rasa macam ada road-block di dalam kepala otak ini.

Jadi, pada kesempatan ini Ustaz Love ingin memohon ribuan kemaafan sebab tak dapat nak menjawab persoalan2 yang dikemukakan dalam kadar segera. Ustaz Love akui, ada sesetengah pertanyaan itu nampak urgent dan memerlukan jawapan, dan Ustaz Love berasa sangat sedih kerana tak dapat nak menjawabnya dengan pantas.

Mungkin disebabkan peningkatan umur, menjadikan Ustaz Love tidak secergas dulu.. Apa pun, Ustaz Love ingin mengucapkan ribuan terima kasih atas sokongan para pembaca yang tak pernah jemu singgah ke blog Ustaz Love ini walaupun tiada apa2 hidangan terbaru selain jawapan di komen entry2 lama.

Semoga Allah memberikan kecergasan dan kerajinan kepada Ustaz Love untuk menyelesaikan dengan segera apa2 juga benda yang tertangguh.

WA

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
  1. Ana pun nak ucapkan jutaan TERIMA KASIH juga pada ustaz… Jazak-Allahu khairan… “ca yoke” ustaz, ca yoke…

    *ca yoke = teruskan usaha..

  2. InshaAllah ustaz, semoga lebih cergas slps ni. Keep update ustaz. Kami pembaca setia ni mmg tetap support ustaz! πŸ™‚ Jazakallubihair πŸ™‚ Semoga Allah memberi kesihatan yg lebih baik. πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme