I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

14 Comments

Add a Comment
    1. biasanya, kalau yg jenis malas masak ni, kena beli banyak bahan2 instant.. contohnya pizza, murtabak dan apa2 je makanan sejuk beku.. sbb senang kalau rasa nak makan, tapi malas nak masak, boleh masuk dlm microwave je πŸ˜‰

    1. biar sorang je yg makan, yg penting isteri tu masak.. sbb masakan isteri itu mengikat perut suami πŸ˜€

  1. assalamualaikum ustaz..dah lama tak singgah sini maaf…

    memang kalau boleh tak nak mals2, tapi macamnana pun adakalanya ia datang juga…itu yg masalahnya heheh

    1. waalaikumussalam..

      kalau boleh, memang kita nak rajin sentiasa.. tapi dah namanya manusia, ada masanya kita akan berasa malas dan lemah.. kalau robot pun ada masa kena rehat, apatah lagi manusia. Maka, ketika kita berasa malas, ajaklah family gi bercuti.. rehatkan diri dan membina kembali kerajinan.. kalau malas nak masak, ajak la family makan kat luar.. mungkin boleh dapat idea untuk rajin masak selepas tu πŸ˜€

  2. salam…
    maaf andai erine tersalah tempat atau menganggu di ruangan ini..erine ingin meminta pandangan ustaz…erine nie sorg beragama kristian..ada niat ikhlas memeluk agama islam..erine nak tau skrg nie apa yg erine perlu lakukan…?erine tak tau nak wat apa..seolah2 terkapai2 di tengah lautan..dan erine ada byk persoalan..erine harap ustaz dapat menolong..trma ksih..

    1. salam Erine..

      alhamdulillah.. Allah telah membuka hati saudari untuk menerima hidayahNya..

      Saudari boleh add Ustaz Love di Facebook.. lebih mudah nak berinteraksi.. atau boleh juga hantarkan persoalan di sini atau di e-mail : ustazlove[at]gmail[dot]com

      insyaAllah, Ustaz Love akan cuba membantu setakat termampu πŸ˜‰

  3. Assalamualaikum w.b.t
    Saya ajik, pelajar kolej perubatan peringkat diploma tapi pernah suatu ketika pada masa lampau saya pernah terlanjur. Akibatnya sekarang, dlm menghitung hari nak final exam, saya difahamkan bakal tunang saya mengandung sudah 3 minggu.
    Kami menyesali perbuatan dek masa lampau kami malahan kami amat buntu sekarang kerana masingΒ² belajar. Sememangnya situasi kami pada tahun ni tidak mempunyai sebarang kewangan melainkan makan minum kami shj.

    Boleh bantu kami dapatkan jawapan utk masalah kami?

    1. Jika tidak mahu masalah semakin besar, sebaiknya berterus terang dengan keluarga dan segera bernikah. Ini boleh menutup aib yang bakal terjadi sekiranya wanita itu melahirkan anak tanpa suami.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme