I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Entry Penghargaan

Salam…

Entry penghargaan ini ditujukan khas kepada mereka2 yang berikut :

1. Sham Kamikaze

Beliau telah meletakkan satu link daripada entry Ustaz Love berkaitan Syiah di wall facebook beliau, sehingga menyebabkan trafik naik mencanak sehingga 540 UV dalam sejam. Terima kasih diucapkan kepada Sham Kamikaze.

2. Pihak Nuffnang dan Pengiklan.

Ustaz Love dapat Buffered Earning (BE) yang pertama untuk tahun ni iaitu Dutch Lady Friso GUT. Terima kasih daun kari.

3. Followers, Friends serta Commentators.

Follower terkini : 1629

Jumlah komen : 12512

Ustaz Love sangat terharu dengan komen2 dan kritikan yang membina demi penambahbaikan blog Ustaz Love. Tak lupa juga kepada mereka2 yang bertanyakan soalan2 sehingga memberikan peluang dan idea kepada Ustaz Love untuk menulis entry. Ada berita baik di sebalik soal jawab tersebut. Apa beritanya? InsyaAllah, nanti Ustaz Love bagitau.

4. Promoter.

Juga kepada mereka2 yg sudi mempromosi blog Ustaz Love sama ada meletakkan dalam bloglist, share di facebook, twitter, e-mail dsb. Terima kasih banyak2.

5. Silent reader.

Walaupun tiada jejak yang ditinggalkan, tetapi Ustaz Love sangat menghargai kesudian untuk singgah di blog ini (tak kira la sama ada tersinggah atau memang sengaja singgah untuk membaca entry).

6. Pengiklan.

Terima kasih juga kepada pihak Churp2 dan Says yang sudi memberikan kempen2 pengiklanan.

Tochey mama (T – T)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
  1. Assalamualaikum,
    Kasih diterima πŸ˜‰

    Kalau banyak manfaat, memang akan ramai pembaca. ye tak? Tak kan sepanjang masa nak baca lawak jenaka, gosip dan hiburan je…sajian minda dan rohani juga sangat perlu…

    1. Waalaikumussalam..

      Alhamdulillah.. kat blog Ustaz Love ni, takde la banyak mana sajian rohani.. mengarut pun banyak gak πŸ˜€

  2. salam

    cuma silent reader…. Terkomen kerana touching bila disebut jg dlm senarai penghargaan…. Tq

    1. salam…

      alhamdulillah.. kira dah naik pangkat la ni.. drp silent reader kepada anonymous πŸ˜‰

  3. “ada berita baik”…..ehem2x…..lom leh bg tau ya……kihkihkih…ramai yg tertunggu2 tu Ustaz love….

    1. biasanya kalau org pempuan bagitau ‘berita baik’ tu, maknanya dah ada isi dalam perut.. kihkih πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme