I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Youtube Bakal Ditutup? Oh La La

Salam…

Ustaz Love terbaca satu berita yang agak mencemaskan..

RapidShare’s Attorney Says if His Company is Unplugged Like Megaupload, Then Youtube, Dropbox and Apple’s iCloud Will Follow!

Artikel penuh di sini.

Apakah? (T – T)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Comments

Add a Comment
  1. Habis lah semua kana tutup lepas ni,banyak je web seperti megaupload sedang beroperasi..sedikit demi sedikit pasni kene ambush…

    1. kalau jadi kenyataan pun, mungkin amik masa yg agak lama.. ala2 napster dulu gak.. selepas napster, makin banyak laman web share file yang muncul πŸ˜€

  2. kalau semua dah kena banned.kiter nengok tb jer le gamaknyer..huhu.banned la sekali media sosial cam fb,.blog ni ha..sini pun orang share maklumat gak…jum la kiter menghack beramai2..haha~ zzzz

    1. rasanya youtube tak kena kot.. sbb diorg cepat je amik tindakan kalau pemilik copyright video suh remove.. berbeza dgn laman2 upload yg ikan bilis.. youtube ni jerung πŸ˜€

        1. Ustaz Azhar pun dah larang pirate cd ceramah.. lepas ni kalau nak dengar Ustaz Azhar punya ceramah, kena dgr live atau beli cd yg ori.. sokong usaha Ustaz Azhar membantu madrasah2 dan membanteras cetak rompak πŸ˜‰

          1. website official ustaz azhar ni ade klu tak silap
            dulu rajin jer gi tgk werbsite dia
            admin yg uruskan

            :ustaz.dah proceed dah dgn nama tu.boleh tak boleh tawakal saje.doakan jugak ye ustaz.

    1. kakjem beli la cd beliau.. boleh ikuti pengajian kitab daripada awal sebelum masuk soal jawab yang kelakar tu πŸ˜€

      1. kuliah ustaz aZhar idrus 28hb ni bertempat d masjid ar ridhuan ulu klang,insyaAllah kakjem sekluarga akan kesana…(x sabo2 nya nk ketemu ust Azhar)…:)

        1. kakjem tolong sampaikan salam Ustaz Love pada al-Fadhil Ustaz Azhar dengan lafaz assalamualaikum.. πŸ˜‰

          1. klau nk kim slm agak2 lah jugak….kakjem ni kan org puan x kan lah nak terhegeh2 p jumpa ust. tu….(pandang drpd jauh je lerr..)…..:) minta maaf bebnyklah hajat tuan hamba x dpt hamba laksanakan…..hehe

  3. Dahsyat. Kalau megaupload dah tutup, lps ni youtube pulak, kita nengok tv je la gamaknya πŸ˜›

    1. kalau youtube dah tutup, boleh la kita luangkan masa tgk2 apa yg patut (tgk anak2 belajar ke, tgk baju2 yg tak basuh lagi ke.. kihkih) πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme