I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

10 Comments

Add a Comment
    1. kalau bawak masuk ipad plak, mungkin itu yg jenis obses dengan games.. terutama games angry bird.. nak berhenti main, rasa sayang plak.. nak teruskan main, rasa nak terberak.. last2 main sambil berak.. kihkih πŸ˜€

  1. salam…

    ustaz sihat?
    pagi ni free .. singgah kat sini sat….:))))
    memang dh berkurun lama sy x mai lepak kat blog ustaz ni
    sy kliks di entry jan 55 entry..uishh banyak tu sy terlepas pandang..
    skroll punya skroll sy terhenti di entry yg ni… kakjem kihkih
    sy x dpt menahan gelakk..ingat KAMASUTRA yg tu glupppp ….tak kan lah ustaz nak bt entry lagu tu hihi..
    diamati2 betul2 oooo..orang mengadap tenet.. nih dah tahap kritikal ustaz…..adeihh !

    w salam,

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme