I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Month – January 2012

Program Menghina Rasulullah Anjuran Kelab Taat Suami Diserbu

Salam… Akhirnya, Program menghina Rasulullah anjuran Kelab Taat Suami telah diserbu oleh Jabatan Agama Islam Perak (JAIPk) : Jabatan Agama Islam Perak (JAIPk), semalam menyerbu sebuah banglo di sini yang dijadikan lokasi forum kempen Rasulullah Tokoh Seks Suci Islam oleh Kelab Taat Suami (KTS) yang didakwa dianjurkan sempena sambutan Maulidur Rasul. Ketika serbuan, kira-kira 50 […]

Ustaz iLove Islam

Salam… Laptop Ustaz Love terkena serangan virus lagi.. kali ni virus daripada website iluvislam. Virus kali ni antara yang terburuk yg dialami oleh Ustaz Love. Jika sebelum ni, Ustaz Love boleh selesaikan sendiri masalah virus dengan kaedah2 tertentu yg Ustaz Love pernah belajar (masa jadi teknisyen komputer dulu). Tapi virus kali ni telah merosakkan kebanyakan […]

Hulurkan Bantuan Ringankan Beban

Salam… Ustaz Love tertarik untuk berkongsi sesuatu.. Semoga ia mendapat perhatian sesiapa yang sudi menghulurkan bantuan bagi meringankan beban.. Umurnya 10 tahun. Beberapa bulan lalu, dia ditangkap bersama-sama abangnya yg berumur 12 tahun dan sEorang lagi kawan -mencuri meja sekolah. Meja tu bahagian tepinya diperkukuhkan dgn besi. Bahagian besi tulah yg dijual kepada pembeli besi […]

Soal Jawab : Ingin Nikah Khitbah

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada maya : “saya nak minta pandangan, saya dan pasangan saya ingin berkahwin. tapi kami masih belajar, yea kami ingin nikh khitbah. kenapa? saya menuntut di KL, mak ayah di Pahang seoanjang di sini, saya selalu bergantung harap pada pasangan saya. saya perempuan nak kua sorang takut, so dia temankan […]

Soal Jawab : Bimbingan Ibadah Buat Muallaf

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada Daniel : “Salam ustaz.. nak tanya, aku ni muallaf lama dah.. tapi tak tau cara sembahyang. Selama aku jadi muallaf, xda bimbingan aku dapat, terjadi la segala dosa2 yang skeg aku menyesal skali.. aku nak buat solat taubat, tapi solat biasa pun xpandai cmne.. Ustaz ada idea x cara2 […]

Merancang Keluarga Dengan Kondom

Salam… Topik ini mungkin agak tak munasabah bagi segelintir golongan. Namun Ustaz Love rasa nak teruskan juga memandangkan ada beberapa isu di sebaliknya.. Jadi, para pembaca dinasihatkan menggunakan budibicara sendiri dalam membaca entry ini. Kondom bukanlah sejenis rumah kediaman (singkatan kondominium adalah kondo, bukan kondom) tetapi sejenis alat macam getah yang digunakan untuk tujuan seksualiti. […]

Soal Jawab : Cinta Bertepuk Sebelah Tangan

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada little polipop : “assalamualaikum ustaz… saya mnglami masalah skarang ni… ntah nape smnjak dua mnjak ni…saya rse khilangan sangat2… saya x tau la nk kate ni cinta k ape…tp.. gni…saya minat sorang ni…dia baik dan soleh sangat…sy x prnah pom brckap ngan dia… sy x tau la dia knal […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme