I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Masalah Kesihatan Melanda

Salam…

Ustaz Love nak minta maaf banyak2 kepada semua pembaca dan yang bertanyakan soalan kepada Ustaz Love kat blog ni, sebab Ustaz Love tak dapat nak update apa2 entry. Laptop Ustaz Love mengalami masalah kesihatan. Kejap je dia sihat, lepas tu dia shutdown sendiri. Jadi, tak sempat nak balas kunjungan atau menjawab soalan. Entry ni pun terpaksa tulis tergesa2 takut tiba2 shutdown. Mungkin esok nak hantar gi kedai… dah beranak pinak dah virus rasanya.. kihkih..

Apa pun, terima kasih kerana masih lagi setia mengunjungi blog Ustaz Love yang sayu ini. Tochey2 (T – T)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 Comments

Add a Comment
  1. nanti ‘die’ elok ustaz bce komen sye kat soal jawab:ibu kurg sensitif perasaan ank and tlg erk…(jawab)

  2. Syafakallah πŸ™‚

    Saya ada soalan. Baru-baru ni, saya ada mendengar bahawa berselawat dalam keadaan riya’, sum’ah, menunjuk-nunjuk dan sebagainya juga mendapat pahala daripada Allah, insyaAllah. Betul ka?

    1. kalau ada laptop yang harga 50sen sebuah, bagitau Ustaz Love.. Ustaz Love nak beli 18 ratus.. kihkih

      shoutmix tu tak tahu apa masalahnya.. nak register baru, dah takde free punya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme