I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Kenapa Kadar Kemalangan Di Malaysia Sangat Tinggi?

Salam…

Video ini menceritakan segala2nya.. bukan nak menghukum kesemuanya, tapi disebabkan adanya pemandu2 yg kurang mahir, menambahkan lagi statistik jumlah kemalangan. Sama ada beliau memandu tanpa lesen, ataupun dapat lesen terbang, hanya beliau yg mengetahuinya..

 

Kalau parking masuk depan, memang susah.. kena parking mengundur (mcm masa belajar kat kelas memandu tu) baru mudah sket.. πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Comments

Add a Comment
  1. Salam………. minta maaflah kepada pemandu berkenaan………..nampak macam kelakar je dia parking tak dapat2……….ustaz love….. saya tergelak sorang tengok video tu…… minta maaf….bukan nak kutuk tapi jadilah panduan bersama

    1. sebelum berhajat nak bawa kenderaan, sila mahirkan diri dulu dgn perkara2 asas.. agar tak mendatangkan kerugian kepada org lain.. Ustaz Love tak risau sangat pasal pemandu kereta tu, tapi dok risau je takut2 dia terlanggar kereta depan dan belakang πŸ˜€

    1. nak tolong pun bahaya juga.. sbb nampak mcm beliau tak mahir.. silap2 terlanggar org yg nak menolong tu.. patutnya, beliau buka tingkap, dan minta tolong orang tengokkan.. insyaAllah, ada yg akan menolong.. Ustaz Love biasa nampak org tolong tengokkan org nak parking ni.. terutama aweks2 yg cun.. kihkih πŸ˜€

      1. ustaz , nak tnyer hukum fiqh la ckt

        hukum sorang pompuan membesar payu dara haram coz mengubah ciptaan Tuhan , so bagaiman dengan produk ombak besar dan lain2 yang berada di pasaran?adakah haram ?

        apa bezanya produk ombak besar jika dibandingkan dengan cara menggunakan jarum bg mendapatkan hasil yang diinginkan dari segi hukum fiqh ?

        tq

          1. ustaz love ter , bila nak jawab entry saya … *saje je komen nie, takut ust xingat ..

          2. insyaAllah, nanti Ustaz Love cuba cepatkan jawab.. kena ikut queue.. banyak lagi soalan yg belum Ustaz Love jawab πŸ˜‰

          3. insyaAllah, harap dapat bersabar.. Ustaz Love pun kena rujuk dulu mereka2 yg pakar.. Ustaz Love bukan pakar kosmetik, produk Ombak Besar tu pun tak pernah dengar (kalau Ombak Rindu atau Ong Bak tu, biasa la dengar.. kihkih).. insyaAllah, bila dah ada jawapannya dan tiba gilirannya, Ustaz Love akan jawab πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme