I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Tiada Entry Baru, Cuma Mohon Doa

Salam…

Siang ni Ustaz Love tak terasa nak buat entry baru (malam2 nanti tak tau la plak mcm mana).. atau nak sambung entry pasal Ummu Jah.. Mungkin ada orang yg tak suka Ustaz Love paparkan simptom2 gangguan jin semalam.. Ustaz Love tak boleh nak tido sampai la sekarang.. tak tahu sebab apa.. mata terpejam, tapi dok gelisah sepanjang malam..

Mana tak gelisahnya.. dah minum nescafe O satu mug penuh… memang la mata tak bleh nak lelap.. kihkih.. saje je kasi gempak…

Apa pun, mohon doakan Ustaz Love semoga Allah mudahkan segala urusan.. insyaAllah, amin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 Comments

Add a Comment
  1. salam ustaz,

    Apa kata ustaz ulas pasal isu menutup aurat. Saya tengok artis2 sekarang ni macam tak takut je dengan hukuman Allah. Terbaru fasha sandha pakai seksi dedah belakang badan, zarina tu sanggup dibayar dengan harga yg tinggi demi memperagakan tubuh badan. Saya yg tengok ni pulak rasa takut dan berdosa.

    Anak2 saya umur 4 tahun, kalau tgk artis2 dikaca TV pun pandai cakap.. ee seksi berdosakan ummi. Artis dimalaysia dah macam barat bila ada je anugerah mula masing2 berpakaian tak cukup kain. Apa pendapat ustaz buat drama yg lakonanya ada yg tidak menutup aurat, pegang2 tangan… senang citer drama cinta elysa… pastu penghujungnya.. Terima kasih Allah. Betul tak cara tu. Terima kasih ustaz.

    1. Salam Pn Nora..

      Memang bagus cadangan tu.. cuma, buat masa ni, Ustaz Love tak berhajat nak buat entry khusus pasal itu.. kecuali Ustaz Love akan selitkan kat mana2 entry yg sepatutnya.. perkara asas semua orang tahu.. buka aurat itu hukumnya haram dan berdosa.. even artis2 itu juga tahu.. cuma kelemahan mereka tak dapat nak amal.. maka kita doakan la mereka supaya mereka ada kekuatan untuk menutup aurat..

      InsyaAllah, Ustaz Love akan cuba ulas bab drama mcm Cinta Elysa tu.. (Ustaz Love pun layan gak ke? takde la layan.. tengok gitu2 je.. kihkih) πŸ˜€

  2. Ya rasulullah….buat org suspen je psl x leh tido…..,ingatkan jin2 depa dah dok ziarah UL…..(baik punya ayat ha….)adoyaiii…..kahkahkah….

      1. mentang2 kakjem ni mudah suspen saje je nk pancing…….huhuhuhu…x pe2x…(.”ada lori ada bas ada hr boleh bls…”)

  3. Ya Allah Ya tuhan ku kau permudahkanlah segala urusan UL, dimurahkan rezeki dan dilimpahkan kebahagiaan…………amin……..dan kepada ALLAH jua kita memohon segalanya..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme