I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Terima Kasih Dan Tahniah Buat Nuffnang

Salam…

Semalam Ustaz Love perasan beberapa kali keluar iklan Nuffnang dengan imej wanita seksi (mempromosi sebuah syarikat pengurusan berat badan). Mulanya keluar kat belah leaderboard (iklan banner kat atas), jadi Ustaz Love remove dulu iklan leaderboard.. lepas tu dia melekat plak kat iklan large rectangle (yg ada antara entry).. Ustaz Love buang gak iklan tu.. pastu dia keluar plak kat iklan skyscraper (kat sidebar). Akhirnya Ustaz Love memutuskan untuk menghantar e-mail kepada pihak Nuffnang.

Alhamdulillah, pagi tadi Ustaz Love menerima balasan daripada pihak Nuffnang :

Hi Ustaz Love,

Thank you for writing in, we will remove the ads immediately. πŸ™‚

Cheers,
Farahnaz Anwar
Community Executive
Nuffnang Sdn Bhd

Ustaz Love ingatkan permintaan ni mungkin tak dilayan (sbb iklan tu bukan iklan BE).. alhamdulillah, pihak Nuffnang semakin sensitif dengan sensitiviti umat Islam terutama berkaitan iklan2 yang mencolok mata (ke menjolok? Ustaz Love belajar masa sekolah dulu, cikgu cakap mencolok.. apa2 je la, janji faham.. kihkih).

Terima kasih diucapkan kepada Farahnaz Anwar dan Nuffnang πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

Add a Comment
  1. Salam, best kan ustaz..kadang-kadang bila company/organisasi/orang yang macam kita tak sangka, bagi respon pada apa yang kita cakap. Rasa dihargai jugak πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme