I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Sukan SEA | Separuh Akhir : Malaysia (1) vs Myanmar (0)

Salam…

Alhamdulillah.. pasukan Malaysia berjaya mara ke peringkat akhir setelah mengalahkan pasukan Myanmar 1-0.. Walaupun tanpa kehadiran jurulatih Ong Kim Swee (yang terpaksa duduk di kerusi penonton, dan tak boleh guna walkie-talkie), permainan yang bermula dengan agak lembap, dengan peluang yang banyak disia2kan terutama oleh Fakhri Shaarani, tapi akhirnya beliau berjaya menebus kesilapan demi kesilapan beliau dengan satu gol penting pada minit ke 85.

Apa pun, malam ni kita tengok gak la perlawanan antara Indonesia vs Vietnam.. kalau Indonesia kalah malam ni, mungkin boleh tukar menjadi daripada pasukan Garuda kepada pasukan Angry Bird.. kihkih

Macam2 peraturan pelik plak kali ni.. walau apa pun, Malaysia dah menang.. tahniah buat pasukan dan rakyat Malaysia..

Sekian..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

Add a Comment
  1. iye la, pelik betul dengan sistem pengadilannya.. tak munasabah pun iye jugak… mudah2an Indonesia tewas…

    p/s : Bengang dengan pengulas dari Indonesia yang suka cakap besar….

    1. Datuk Hasbullah Awang la yg paling best.. dia sebut nama Datuk Sabaruddin Chik sebagai Menteri Belia dan Sukan yg duduk skali dgn Ong Kim Swee.. Nasib baik beliau cepat2 betulkan πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme