I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Sukan SEA | Perlawanan Pembukaan Kumpulan A : Malaysia (0) vs Singapura (0)

Salam…

Nampaknya Sukan SEA dah bermula.. dan tumpuan dah tentu pada pasukan bolasepak Malaysia yg turun bermain untuk mempertahankan pingat emas yg dimenangi 2 tahun lalu.. Kali ni sukan SEA diadakan di Indonesia.

Tapi masih awal lagi.. kira ok la permainan mereka.. Walaupun takde jaringan, tapi ada percubaan2 berbahaya.. Semoga pasukan Malaysia akan berjaya mempertahankan kejuaraan yg dimenangi 2 tahun lalu.

Sekian dulu laporan sukan.. kihkih πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

Add a Comment
  1. ustaz.. sedih tgk perlawanan bola td antr malaysia ngn singapora.. :(..
    kenapa time pemain singapora langgar pemain malaysia tu pengadil x buat ape2pun..sdgkan nmpk sgt pemain malaysia ditolak.. :(..sakit hati jer tgk..

    1. pengadil pun manusia biasa je.. tak lepas daripada kesilapan.. beliau juga bertindak mengikut perkiraan beliau berdasarkan ilmu dan pengalaman yg beliau ada πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme