I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Mohon Doakan Anak Sahabat Ustaz Love

Salam…

Ustaz Love baru mendapat suatu khabar yang menggembirakan.. member Ustaz Love (Ustaz gak) baru saja dikurniakan pasangan kembar sepasang.. comel baby tu.. Ustaz Love tumpang gembira atas rezeki yang Allah kurniakan kepada beliau.

Cuma, beliau diuji bila salah seorang kembar itu mengalami sedikit masalah (baby girl) dan masih lagi berada dalam pemantauan doktor di wad.. Jadi, Ustaz Love ingin mengambil kesempatan ini memohon kepada para pengunjung blog Ustaz Love agar sama2 kita mendoakan keselamatan dan kesejahteraan baby girl tersebut. InsyaAllah, semoga dengan keberkatan doa tuan puan sekalian, Allah akan menyembuhkan dan memberi kesihatan yg baik kepada baby girl tersebut..

Dan Ustaz Love juga mendoakan semoga member Ustaz Love itu tabah dan sabar menghadapi ujian ini.. insyaAllah, banyak hikmah yang terlindung di sebaliknya..

Syafahallah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments

Add a Comment
    1. insyaAllah amin.. Ustaz Love rasa beliau pun ada baca entry ni.. semoga Allah mudahkan urusan beliau πŸ˜‰

  1. kembar mcm sy….hehe…dlu mak ckp ssh nak bela ktorg sbb kecik2 lg da mcm2 penyakit…kne demam kuning+demam campak…bila da besau nih hrp2 dpt berbakti pd mak n ayah..insyaallah….moga ALLAH beri kesihatan yg baek pg kembar tuh..aminn…=)

    1. insyaAllah, amin.. Ustaz Love pun sampai sekarang tak bleh nak bezakan mana satu bella dan mana satu diea.. sama mcm member Ustaz Love masa belajar dulu.. πŸ˜€

    1. memang best anak kembar ni.. tapi tanggungjawab jd double la.. kalau ada mak ke, mak mertua ke tolong jagakan sekali ok la.. kalau tak, memang kelam kabut πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme