I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Tomyam Asli Dari Siam

Salam…

Ustaz Love lama tak buat entry pasal makan ni.. Tapi, tak tahu nak tulis apa.. sbb Ustaz Love pun dah lama tak masak.. skill pun dah berkarat.. Jadi, Ustaz Love kongsikan gambar je la.. Lama dah gambar ni tersimpan…

Tapi tomyam ni memang best.. yg tukang buat pun orang Thailand.. itu je la nak berkongsi.. takde apa2 falsafah pun di sebaliknya.. πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

Add a Comment
    1. kat kedai tak sama dengan kat rumah.. kat rumah kita masak nak sedap.. kat kedai, diorang masak nak untung.. beza tu πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme