I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Sungguh Mencemaskan

Salam…

Sungguh mencemaskan bila entry yg Ustaz Love tulis dengan bertungkus lumus (cewahh) tiba2 keluar separuh je.. itu pun nasib baik ada member bagitau entry cuma ada soalan takde jawapan..

Ustaz Love sangat terkenjut.. Sbb tak pernah lagi dalam sejarah berblogging ni, Ustaz Love mengalami perkara sebegitu.. Tapi, apa2 pun, kena cool down dulu (walaupun terasa sangat sedih).. cari punca masalahnya.. hinggalah Ustaz Love terjumpa fungsi autosave yg ada menyimpan data entry yg ditulis.. rupa2nya, entry lengkap ada kat situ..

Bila restore balik, baru la keluar entry lengkap.. baru la lepas tu rasa mcm kelakar.. ye la, sibuk ping sana sini entry.. tapi rupa2nya entry tak siap jugak.. kihkih..

Apa pun, pertama sekali jangan panik.. sbb bila dah panik, memang tak jumpa jalan nak selesaikan masalah. πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
  1. Salam ustaz, nak bgtau ustaz yang saya masukkn blog ustaz sebagai salah satu blog rujukan di bloglarian. jemput tengok di http://www.bloglarian.com/2011/10/nur-seekers.html.

    Dah tukar matlamat bloglarian kepada Knowledge One Stop Centre. Jika ustaz ada komen dan cadangan website lain yang sesuai dimasukkan, saya sangat alu-alukan.

    dan nak cek kalo bukak kat Malaysia slow atau tidak…

    terima kasih Ustaz πŸ™‚

    1. Salam fareed..

      Terima kasih kerana sudi menjadikan blog Ustaz Love sebagai rujukan.. tapi Ustaz Love rasa, blog Ustaz Love ni masih terlalu jauh untuk sampai ke tahap menjadi rujukan.. sbb Ustaz Love banyak mengarut..

      Ustaz Love cadangkan letak website darulkautsar.net.. banyak artikel2 ilmiah Maulana Asri boleh dijadikan panduan untuk kita.

      Juga website al-ahkam.net yang menjadi antara perintis website berunsurkan soal jawab fiqh Islam..

      Juga website soaljawab.wordpress.com yang mengumpulkan banyak soalan dan jawapan daripada sumber yg berautoriti..

      Setakat yg Ustaz Love bukak bloglarian dari Malaysia, agak lambat sket.. mungkin berpunca drp broadband Ustaz Love yg bermasalah.. hehe πŸ˜€

      1. Wassalam,

        Terima kasih. Saya percaya apa yang ustaz kongsikan ini pasti bermanfaat untuk sesiapa yang membaca.

        Terima kasih juga untuk cadangan, saya akan layari dan pertimbangkan

        Pasal kelajuan tu, memang tak dapat dinafikan. Apa yang bloglarian cuba capai kali ini bukan lagi pasal blogwalking atau sebagainya. tapi saya berharap ia dapat membantu ramai orang yang dahagakan ilmu…tapi malas macam saya ni.

        Dalam masa yang sama, sasaran saya bukan hanya di Malaysia, tapi saya menyasarkan sahabat yang di luar negara seperti keadaan saya sekarang. Mudah-mudahan ia menjadi platform untuk meluaskan capaian kami terhadap maklumat dan ilmu. Internet kitaorang sini agak laju gak la.

        Dan saya percaya, lagi 3-4 tahun, internet di Malaysia akan laju macam air terjun πŸ™‚

        apapun, terima kasih πŸ™‚

        1. Alhamdulillah.. fareed masih lagi seperti dulu.. sentiasa optimis dalam merencanakan gerakan dan usaha dakwah dengan kaedah kontemporari lagi terkini.. Doakan juga Ustaz Love dapat istiqamah.. insyaAllah, amin πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme