I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Month – October 2011

Soal Jawab : Berhubung Dengan Roh Melalui Mimpi

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada puan lyliese : “Ustaz, adakah org yg sudah meninggal boleh menghubungi kita melalui mimpi?Dlm mimpi itu dia seolah2 berpesan supaya sy menjaga dan memerhatikan anak2 perempuannya.Kebetulan, sy memang rapat dgn anak2 prmpnnya itu.Arwah bapa mereka byk berjasa pd sy sekeluarga.Terima kasih ustaz..“

Sungguh Mencemaskan

Salam… Sungguh mencemaskan bila entry yg Ustaz Love tulis dengan bertungkus lumus (cewahh) tiba2 keluar separuh je.. itu pun nasib baik ada member bagitau entry cuma ada soalan takde jawapan.. Ustaz Love sangat terkenjut.. Sbb tak pernah lagi dalam sejarah berblogging ni, Ustaz Love mengalami perkara sebegitu.. Tapi, apa2 pun, kena cool down dulu (walaupun […]

Soal Jawab : Hukum Minum Berdiri

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada Muhammad Salahuddin : “Ustaz saya nak tentang adap makan ,ini kerana saya keliru bahawa ada kwan saya dari sekolah agama yg menceritakan bahawa ada sahabat nabi ternampak nabi minum sambil berdiri, boleh tak ustaz terangkan tentang hukum nya?. Yang pasti saya pernah terdengar tentang kajian saintifik ada mengatakan minum […]

Entry Tak Siap

Salam.. Lepas layan The Challanger of Muay Thai, rasa semangat plak nak menulis.. walaupun cerita tu takde kaitan dengan blogging.. kihkih.. Sebenarnya, broadband Ustaz Love masih tak ok lagi.. kejap2 je laju.. lepas tu, jadi lembap balik.. Tapi takpe la.. kita tinggalkan dulu kisah broadband itu dengan labu2nya.. Kali ni Ustaz Love nak jawab persoalan […]

Semangat Yang Hilang Kita Cari Pulang

Salam… Alhamdulillah.. berkat doa rakan2, broadband Ustaz Love telah kembali pulih (buat masa ni).. jadi, semangat yg hilang telah kembali dipulihkan.. Ustaz Love nak tulis entry banyak2 sampai muntah (angan2 je la)… kihkih.. Hajatnya Ustaz Love nak buat entry soal jawab lagi.. tapi rasa mcm tak kena plak sbb Ustaz Love nak letak lagu ni.. […]

Soal Jawab : Kurangkan Nafkah Anak

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada seseorang yang bernama lyliese : “Salam ustaz..macamana pula jika suami memberi nafkah yang beribu untuk seorang anak sedangkn keperluan suami itu sendiri tidak mencukupi? Kepada siapakah suami perlu merujuk tentang jika hendak kurangkan nafkah anak itu? Ini disebabkan perjanjian yang telah dibuat semasa bercerai dan perjanjian itu juga dibuat […]

Mohon Maaf Buat Semua Pengunjung Blog Ustaz Love

Salam… Ustaz Love terpaksa menulis entry ini demi menjelaskan situasi dan keadaan Ustaz Love pada masa ini.. Ustaz Love telah ditimpa ujian yang agak berat.. sehingga nak bukak blog sendiri pun rasa tak mampu.. Apatah lagi blog orang lain.. Broadband Ustaz Love menghadapi masalah.. status yg sepatutnya HSDPA telah menjadi EDGE dan selalunya berada pada […]

Soal Jawab : Ibu Bapa Tak Merestui Hasrat Poligami

Salam… Ustaz Love menerima pertanyaan daripada seseorang bernama lia : “ustaz…saya nak tnya pendapat ustaz dan apa yang harus saya lakukan..saya bru berumur 19 tahun..saya berkawan dgan suami org dah hampir 4 tahun…saya menyesal apa yang telah terjadi..saya tergadai maruah saya untk dia..skrg dia nak kan saya jadi istri no 2…mak dan ayah saya x […]

Perangi Murtad Selamatkan Akidah

Salam.. Kalau ada sesiapa yang perasan banner iklan kat belah kiri blog ni (maunya tak perasan.. iklan besar gedabak mcm tu.. kihkih), maka boleh la klik iklan tu.. iklan tu bukanlah iklan yg kalau klik, Ustaz Love dapat hasil.. tapi iklan tu menuju ke facebook yang mempromosi perhimpunan yang bakal diadakan tak lama lagi.. iaitu […]

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme