I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Novel Terpakai Untuk Dijual [SOLD]

Salam…

Ustaz Love menerima permintaan seorang kawan untuk menjualkan sebuah novel terpakai (ke, terbaca?).. Rasanya ini 1st time Ustaz Love buat entry jualan produk ni.. sebelum ni dok jual iklan je.. hehe..

Berikut adalah maklumat tentang novel tersebut :

Tajuk : Sutera Bidadari
Genre : Epik Thriller
Penulis : Ramlee Awang Murshid..

Kualiti : 97% mcm baru

Aksesori tambahan : penanda buku

Harga Asal : RM22
Harga Jualan : RM11 (50% off)
Kos Penghantaran : RM5

Harga jualan sebenar : RM16

Berminat? Sila tinggalkan pesanan di sini atau kat e-mail : ustazlove[at]gmail[dot]com
First Come, First Served (siapa cepat dia dapat) πŸ˜‰

Kalau nak tandatangan Ustaz Love pun boleh (bergantung atas permintaan), tapi mcm melampau la pulak.. sbb bukan Ustaz Love yg tulis novel tu.. kihkih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 Comments

Add a Comment
    1. masa student dulu, Ustaz Love pun suka gak baca novel.. sampai merembes2 air mata baca novel cinta.. kihkih πŸ˜€

    1. Ustaz Love plak paling tak minat baca novel thriller mahupun sains fiksyen.. lebih berminat membaca novel Shin Chan.. tak perlu nak memikir sangat.. kihkih πŸ˜€

    1. tu sbb baca novel sampai tak ingat dunia.. kihkih.. Ustaz Love pun dulu bleh sampai tak makan pasal khusyuk baca novel seram tamar jalis.. πŸ˜€

    1. cerita dia Ustaz Love tak berapa layan sangat.. sbb tak berapa minat genre thriller dan epik ni.. kalau novel hantu, memang layan gak.. hehe

    1. ada lagi.. tapi dah ada orang tempah.. kalau beliau tak jadi beli, nnt Ustaz Love bagitau kakjem.. harga nak kowtim lagi? Kalau Ustaz Love punya, Ustaz Love bagi free je.. asal kakjem bleh masakkan sebatang lemang buat pengalas perut.. kihkih πŸ˜€

    1. novel lain tu ada.. tapi belum tulis lagi.. hehe.. Ustaz Love melawak je.. takde la.. nnt Ustaz Love try tanya member tu πŸ˜‰

  1. salam,,waaa eyana pon kaki nvel gak ni,,kikiki bca sampai x ingat dunia ,,nak mandy pon mals,,kakakak,,mmg best bca nvel ni,,ade nvel2 line x?

    1. salam…

      yg baca novel sampai tak mandi tu dikatakan hantu novel.. kihkih.. setakat ni, takde lagi.. πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme