I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Mohon Maaf Buat Semua Pengunjung Blog Ustaz Love

Salam…

Ustaz Love terpaksa menulis entry ini demi menjelaskan situasi dan keadaan Ustaz Love pada masa ini.. Ustaz Love telah ditimpa ujian yang agak berat.. sehingga nak bukak blog sendiri pun rasa tak mampu.. Apatah lagi blog orang lain..

Broadband Ustaz Love menghadapi masalah.. status yg sepatutnya HSDPA telah menjadi EDGE dan selalunya berada pada status GPRS.. ia sungguh melambatkan loading page.. Bercinta dulu baru bleh bukak admin panel untuk update entry..

Jadi, bagi pengunjung blog Ustaz Love yg tak sepertinya ini, Ustaz Love ingin memohon ribuan kemaafan kerana tak dapat nak membalas jejak kalian beberapa hari ni. InsyaAllah, bila broadband dah ok, dengan pantas Ustaz Love akan singgah ke blog2 para pengunjung sekalian.

Doakan semoga Allah mudahkan segala urusan Ustaz Love.. dan dipelihara daripada segala perkara yang tak diingini.. insyaAllah, amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 Comments

Add a Comment
    1. tak pasti plak.. mungkin gak sbb 2 3 hari ni dok hujan je.. mengalahkan astro plak.. kihkih πŸ˜€

    1. Ustaz Love punya pengalaman yg buruk dgn streamyx suatu masa dulu (kira2 5 tahun lepas).. tapi tak tau la kot dah upgrade servis.. insyaAllah, akan diusahakan.. kalau tak, lepak kat mamak pun ok gak πŸ˜‰

    1. Ustaz Love memang tgh sakit skrg ni.. sakit misteri.. kentut tak lepas.. kihkih.. Ustaz Love melawak je πŸ˜€

  1. saya(atau mungkin ‘kami’) ke sini bukanlah utk meminta supaya dibalas kunjungannya ustaz.. semoga dipermudahkan segala urusan ustaz~ chill.

    salam ukhwah, cikgu faezah πŸ™‚

    1. alhamdulillah.. insyaAllah, amin..

      terima kasih cikgu.. kadang2 rasa sedih tak dapat membalas kunjungan rakan2 (tambah2 Ustaz Love memang suka membaca).. mungkin juga itu salah satu punca kekurangan idea menulis..

  2. pehhh….ingat kan apa tadi…..berdegup kencang jantung dibuatnya……huuuuuhhh….suspen gak ya….hihihihi

  3. salam…ingat ustaz sakit apa la td. wat suspen je pagi2 ni. hehe. ustaz tak buat entry baru pun sy datang jengah jugak sbb ada byk soalan saya mengenai islam terjawab dlm entri2 ustaz sblm ni. janji ustaz jgn tutup blog tau;)

    1. salam amy..

      insyaAllah, selagi Allah bagi ruang dan peluang, Ustaz Love akan terus menulis dan tak tutup blog ni.. doakan semoga Allah berikan kekuatan kepada Ustaz Love untuk terus istiqamah πŸ˜‰

    1. guna broadband ni ada pro dan kontranya.. ia sangat memudahkan terutama kalau nak online kat luar.. tak dinafikan streamyx sangat berguna kalau nak online kat rumah.. sbb streamyx menggunakan talian telefon.. jadi, memang takde masalah coverage πŸ˜‰

  4. Audra lagi fhm dgn Beruk band ni ustaz heheeh … biasalah tu ustaz … Yg peting ustaz sekeluarga happy je hehhe…..

    Wassalam.. πŸ™‚

  5. based on my exp, klau kuar EDGE direct tu msti b’band brand yg satu tu.. sy terminate lama dulu sbb bazir duit jaa tiap2 bulan, huh…

    1. memang pun.. tapi setakat ni, ini yg termurah.. biasa la, barang murah nak expect lebih2 pun tak bleh gak.. hehe πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme