I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Fungsi Mobile Dalam Blog UstazLove.com

Salam…

Semalam Ustaz Love menerima komen daripada seseorang yang menyatakan blog Ustaz Love tak support sangat mobile.. maksudnya bila ada orang cuba akses ke blog Ustaz Love menggunakan smartphone, maka dia punya susunan tak berapa ok..

Lalu Ustaz Love pun cuba cari plugin yg sesuai untuk membolehkan para pembaca blog Ustaz Love yang menggunakan smartphone untuk melayari blog, dapat membaca dengan jayanya.. cewahh.. dan Ustaz Love dah install serta activate plugin tersebut.

Jadi, Ustaz Love ingin meminta bantuan bagi sesiapa yg ada smartphone (Ustaz Love guna phone biasa je) untuk mencuba fungsi mobile yg ada.. ok ke tak.. sbb Ustaz Love pun tak pasti mcm mana rupa gayanya..

Ustaz Love ucapkan terima kasih terlebih dahulu atas bantuan yang diberikan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 Comments

Add a Comment
    1. dulu masa Ustaz Love guna BB, rajin gak update entry guna phone.. tapi memang tak berapa support la.. sbb banyak function tak keluar πŸ˜€

  1. Salam Ustaz..

    Sy selalunya baca blog Ustaz kt Smartphone sy ni guna Opera Mobile. Dh bookmark situ. Rupa jd cm blog yg sbnr tp dh dikecikkan skala. Tp klw guna Internet Explorer(mobile), mmg teruk sgt.. Nk bg komen seyes susah. Kena taip kt tmpt lain dulu baru kopipes sini.. Hehe..

    1. Salam Xie Ra..

      Blog wordpress lebih sesuai guna paparan mozilla firefox atau opera.. kalau guna IE, kureng sket rasanya.. even masa Ustaz Love ada problem dgn Firefox dulu, memang susah sangat kalau guna IE.. dengan loading lambat.. function pun banyak tak keluar habis.. apa pun, terima kasih kerana sudi memberikan maklumbalas πŸ˜‰

  2. Salam. Agaknya sy yg komen aritu hehe.. Syabas ustaz, skrg guna smartphone kt blog ustz x painful lg. Komen ni pun pakai Android je.. Syukran!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme