I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

BE Sogo Pulak

Salam…

Semalam baru je dapat BE Digi, hari ni cek2 dah dapat satu lagi BE.. semalam kaler kuning.. hari ni kaler merah.. iaitu BE SOGO Kuala Lumpur Warehouse Sale.. Patutlah daripada semalam dok menari2..

Pelik2 gak BE ni.. nampaknya Nuffnang dah mengembangkan sayapnya masuk ke shopping complex plak.. mungkin lepas ni kita akan melihat iklan Jaya Jusco, Giant, Parkson, Mydin dsb.. kihkih

Memang patut pun shopping complex ni beriklan di blog.. sbb sangat ramai blogger yang suka shopping.. Ustaz Love plak suka shopping time ada duit je.. time takde duit, malas nak gi window shopping, sbb terasa hina je diri ini.. kihkih

Apa pun, sesiapa nak tau promosi terbaru  jualan murah di Sogo, bleh la tengok2 kat iklan tu.. kot ada barang2 yg berkenan di hati.. tapi jangan rambang mata sangat..

Apa pun, terima kasih buat Sogo dan Nuffnang kerana sudi memberikan iklan BE di blog Ustaz Love.. Ustaz Love sangat menghargainya 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Comments

Add a Comment
    1. salam melati..

      terima kasih kerana sanggup datang dari kejauhan nak mengucapkan tahniah.. sungguh tachingg (T – T)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme