I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Terima Kasih Buat Tukang Kongsi

Salam…

Entry ni Ustaz Love buatkan khusus kepada para pengkongsi entry2 Ustaz Love, dan umumnya kepada para pembaca blog Ustaz Love.. Juga tak dilupakan pada yang singgah walaupun tak sempat nak baca.. hehe

Kalau anda perasan, kat entry Ustaz Love ada 2 3 butang baru.. Ustaz Love pun tak pasti sejak bila kemunculannya.. Mungkin sejak Ustaz Love upgrade version wordpress.. sebelum ni asyik gagal je.. tapi selepas berpindah ke hosting baru (fivio.com), baru bleh upgrade wordpress.. dan tiba2 ada muncul butang baru kat entry.. Salah satunya adalah butang ‘like’ yg mcm facebook tu..

Sebelum ni Ustaz Love selalu menerima permintaan untuk share artikel.. tapi Ustaz Love tak berapa pasti sebanyak mana entry Ustaz Love ni disebarkan sbb takde statistik.. cuma kadang2 ada la masuk backlink daripada artikel yg meletakkan blog Ustaz Love dalam entry tu..

Tapi bila dah ada butang ‘like’ ni, baru la Ustaz Love dapat tengok berapa ramai yg share entry tu.. jumlahnya tak penting.. yg penting adalah kesudian anda untuk ‘like’ dan berkongsi entry yang tak sepertinya ini.

Jadi, pada kesempatan ini, Ustaz Love ingin merakamkan jutaan terima kasih buat pengunjung Ustaz Love yang sudi berkongsi entry dan seterusnya menarik lebih banyak trafik ke blog Ustaz Love ni.. Ustaz Love dah tak kisah sangat pasal bandwidth, sbb fivio.com dah bagi bandwidth 100Gb sebulan dengan harga yang berbaloi2 (setahun ni Ustaz Love dapat free.. sbb fivio.com menaja blog Ustaz Love).

Semoga Allah memberikan rahmat dan keberkatan kepada Ustaz Love dan anda semua.. insyaAllah, aminn.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 Comments

Add a Comment
  1. fuyooo bleh la wat jamuan tuk peminat2 eh pembace2 ustad love nt.

    “Sesi minum teh bersama ustad love”

    heee ok dak idea sy tu kihkihkih…tahniah ustad. blog yg menarik pasti ramai org suke. terbaekkk!

    1. ada ke yg nak hadir? kalau ada, insyaAllah bleh la Ustaz Love buat.. sesi pendaftaran nanti akan diberikan air panas, gula 3 peket (mcm kat hotel tu) dan 1 uncang teh.. cawan bawak sendiri.. kihkih..

  2. Amin….yatie memang selalu masuk kat sini sbb suka baca n3 ustaz, n3 yg berilmu dan kelakar pun ada hahahha…tapi kadang2 kalau tak tahu nak komen apa..baca aja lah…

    1. Terima kasih puan yatie.. Puan Yatie juga antara pengunjung setia blog Ustaz Love.. terima kasih kerana sudi ziarah dan membaca entry.. itu pun dah cukup bermakna buat Ustaz Love πŸ˜‰

    1. terima kasih mama.. kerana masih lagi setia menyokong blog Ustaz Love sekian lama.. dan memberikan trafik yg banyak daripada bloglist Mama ke blog Ustaz Love πŸ˜‰

  3. sebab entri ustaz love banyak yg bermanfaat dan wajar dikongsi πŸ™‚

    tahniah ustaz love, blog ustaz dh ada penaja..selamat berkongsi perkara baik utk pembaca πŸ™‚

    1. alhamdulillah.. semoga Allah menerimanya sebagai salah satu amal untuk bekalan Ustaz Love nanti.. terima kasih kepada sutera kerana menyokong blog Ustaz Love ni..

    1. alhamdulillah.. upahnya Ustaz Love tak mampu nak bagi.. semoga Allah dapat memberikan upah yg lebih baik lagi πŸ˜‰

    1. alhamdulillah.. terima kasih juga kerana sudi singgah dan berkongsi pandangan.. semoga Allah mudahkan dan murahkan rezeki caliph juga.. insyaAllah, amin πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme