I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Ibu Dan Anak Mati Dalam Kesayuan

Salam…

Ustaz Love tak dapat menahan perasaan melihat gambar ini..

Inilah antara gambar hasil kekejaman pemilik pusat penjagaan kucing itu.. ibu dan anak telah menemui ajalnya dalam keadaan yg sungguh menyayat hati… (T – T)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 Comments

Add a Comment
    1. Ustaz Love terasa sebak membayangkan saat2 kematiannya.. tambah2 bila tengok beliau memeluk dan rapat dengan anaknya.. sama2 mati.. owhh kijamnya mereka itu (T – T)

  1. Momoy ada tengok kat YT. mmg sedih sangat
    ada sekor ibu kucing tu baru je lahir bb kucing
    tapi 2 ekor tu dah mati sebab lapar

    ustaz momoy ada request.
    nak minta ustaz buat entry pasal make up dan solat
    momoy bersihkan dengan selengkapnya (termasuk buang false lashes) bila nak ambil wuduk dan bersolat

    tapi beberapa kali momoy terserempak dengan wanita bertudung yang ambil wuduk tanpa bersihkan make up dan eye lashes dia. Sah ke wuduk tanpa bersih make up. sebab bukan dahi wajib sentuh tempat kita sujud kan.
    thx ustaaz dan
    selamat hari raya

    1. tolong jawab ye ustaz sebab dahi tu wajib sentuh tempat kita sujud. benar2 ganggu fikiran momoy. nak tegur diaorang takut kena marah pula . iman di dada x cukup

      1. jangan berat2kan fikiran, teruskan je apa yg momoy lakukan.. insyaAllah, nanti Ustaz Love buatkan entry pasal tu πŸ˜‰

  2. Assalamualaikum….
    Allah saja yg dpt membalas sgale perbuatan mnusia itu.

    tumpng tnye…sape2 taw x tmpt jagaan haiwan sementara?
    minx tlg sgt…sape2 taw…email sye..

    Syukran…jazakulluhum..

    1. waalaikumussalam..

      yg Ustaz Love ingat, ada satu kat jalan pekeliling (berdekatan LRT titiwangsa).. ada satu building dipanggil pet hotel.. siap dengan doktor haiwan ada skali.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme