I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Seberapa Pantas

Salam…

Hari ni dah 4 hari puasa.. Tak terasa masa berlalu.. pejam celik nanti dah nak akhir puasa.. dah nak raya..  tau2 jumpa balik puasa.. tau2 dah tak larat puasa (sbb dah uzur – tua).. Cepatnya masa berlalu..

Anak Ustaz Love yg kecik2 tu dah mula berpuasa.. Tak nampak pun diorang letih melepek macam Ustaz Love puasa masa kecik2 dulu.. Adakah masa sudah semakin cepat? Aku kita yg dah terlalu sibuk?

Mungkin juga zaman Ustaz Love kecik2 dulu, takde benda nak alih perhatian.. nak tengok tv, takde elektrik (pakai bateri kereta tu je).. nak main, tak larat.. Zaman sekarang, duduk depan tv pun bleh tau2 je dah nak masuk waktu berbuka..

Ustaz Love sebenarnya takde la banyak sangat masa depan pc pun.. kebanyakan entry Ustaz Love memang dah siap buat schedule.. sebab bila puasa ni terasa banyak masa.. Kalau dulu Subuh baru nak bangun, sekarang ni awal lagi dah bangun.. sementara tunggu Subuh, bleh la siap beberapa entry..

Lepas Subuh pun sempat lagi buat entry.. Cuma yang menjadi masalah buat Ustaz Love adalah ketidakstabilan broadband.. kejap2 hilang coverage.. menyebabkan sesi blogwalking selalu tergendala..

Sebab tu, Ustaz Love dah jarang tinggalkan jejak.. jadi, Ustaz Love minta maaf banyak2 kepada para pengunjung yg meninggalkan jejak di shoutbox Ustaz Love.. Ustaz Love biasa balas balik, cuma tak mampu nak tinggal jejak.

Apa pun, selamat berpuasa dan selamat berbuka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

Add a Comment
  1. -lah ust. skrg ni mmg masa cepat sgt berlalu berbanding waktu zaman dulu2…klau dlu nk habiskan 1 hari bukan main lambat..
    -jejak tu ada cuma di kaburkan drpd pandangan je…(dlm maknanya ni ust).
    -agak2nya apalah aktiviti ust bulan pose ni…..tntu sibuk kan….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme