I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

SAYS.my Nak Bagi Duit Raya (Ini Pos Melekat – Sila Tengok Entry Baru Di Bawahnya)

Salam…

Pihak SAYS.my, sebuah komuniti internet yang agak besar dengan keahlian melebihi 300k telah bermurah hati nak bagi duit raya kepada para ahlinya.. Caranya adalah dengan mempromosi ahli2 baru untuk berdaftar dengan SAYS.my dan jika menepati syarat (ahli baru itu ada lebih 50 friends kat facebook dan berkongsi sekurang2nya 3 kempen selepas mendaftar), maka kita akan diberikan RM3 (berbanding RM1 sebelum ini)..

Bayangkan kalau ada 3 juta orang mendaftar dengan kita sebagai ahli SAYS.my, tak ke kita dah dapat RM9 juta mudah2 je? Tak gitu.. kihkih..

Promosi ni akan berlangsung dari 22 Ogos hingga 4 September 2011.. Jadi, bagi sesiapa yang belum menyertai komuniti ini, boleh mendaftar di sini.. Banyak kempen2 yg boleh dipromosikan untuk menambahkan pendapatan dari internet termasuk promosi iklan, membuat survey dan juga berkenalan dengan ahli2 lain.

Bagi yg dah menyertainya, maka sila la promosi secara besar2an.. supaya duit raya yg bakal diterima nanti pun besar2 belaka.. hehe..

Selamat mencuba 😉

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Comments

Add a Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme