I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Minta Maaf Atas Gangguan Itu

Salam..

Sekian lama entry Ustaz Love penuh dengan entry soal jawab.. Ustaz Love nak buat selingan sket.. Macam cerita kat TV gak.. kalau citer Hindustan 3 jam tanpa iklan, memang tertekan la hidup.. nak berak pun kena tahan, nak minum pun kena tahan.. sbb tak nak terlepas scene yang menarik.. hehe..

Jadi, Ustaz Love buat entry ni saja2 je nak promo sesuatu yang menarik.. Ustaz Love baru tahu beberapa hari lepas mengenai perkara ni daripada blog 2dayblogger.. Nampak macam menarik, jadi Ustaz Love pun nak mencubanya..

Terkini blog Ustaz Love didapati banyak keluar pop-up ads yang agak menyusahkan nak kena klik ‘ok’ banyak2 kali.. Semua tu disebabkan Ustaz Love ada pasang satu iklan ni.. katanya daripada Zimbabwe.. tak kisah la daripada mana pun.. cuma setakat ni, hasil daripada pengiklanan ni agak kencang.. Ustaz Love baru 2 hari join..

Pendapatan daripada pengiklanan ni berdasarkan klik dan juga CPM (ala2 BE untuk Nuffnang.. lagi tinggi trafik, lagi banyak pendapatan). Dan juga ianya tak mengganggu status Glitterati Nuffnang sebab syarikat ni bukan pesaing Nuffnang.

Takde minimum balance untuk cash out.. Buat masa ni, Ustaz Love belum cash out apa2 lagi.. tapi menurut blogger 2dayblogger, berapa je yg ada dalam Account balance, akan ditransfer terus.

Bayarannya dalam USD.. sekalipun nampak $2.37, tapi sebenarnya dah RM6.00++ untuk 2 hari saja.. Lumayan kan?

Cuma, bayarannya akan dimasukkan ke akaun paypal.. jangan risau sebab daripada paypal, bleh transfer terus ke akaun bank kita..

YMads.com
CPM Advertising

Kalau nak sertai, bleh klik banner warna biru kat atas.. atau klik kat sini..

Untuk maklumat lanjut, bleh cuba ushar kat sini.. Selamat mencuba πŸ˜‰

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 Comments

Add a Comment
    1. memang betul tu mama.. masa mula2 letak iklan tu, takde plak pop-up sebanyak tu.. mohon kemaafan πŸ˜‰

    1. salam kakyon..

      Ustaz Love minta maaf banyak2 atas kesukaran itu.. Ustaz Love masih lagi dalam proses try on error.. πŸ˜‰

  1. Salam..

    Oleh kerana kedengaran beberapa orang blogger memaklumkan bahawa ymads ni scam, maka Ustaz Love buang dulu iklan beliau.. website beliau pun dah down..

    Sekarang, dah mudah nak membaca blog Ustaz Love tanpa gangguan pop-up ads lagi πŸ˜€

  2. salam ustaz,
    iklan ymads adalah pesaing nuffnang.
    pihak nuffnang telah menarik balik status glitterati amm sebab pasang iklan ni dalam salah satu blog amm.
    diorang dah bagi penjelasan pasal ni.

    1. oo.. ye ke? Ustaz Love ingat bukan pesaing nuffnang, sbb ianya bukan syarikat pengiklanan Asia Tenggara.. terima kasih atas info tu πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme