I Love Tamil Movie!!

Set Lego Yang Mesti Dibeli Kalau Ada Masa Tu!!

Teringat Masa Zaman Kegemilangan Dulu!!

Keputusan Penuh : Malaysia (1) Singapore (1)

Salam..

Tamat sudah perlawanan yang sungguh memboringkan..Β  Walaupun begitu, tahniah sekali lagi buat pasukan Malaysia kerana berjaya sampai ke peringkat ni.. terutama Khairul Fahmi yang telah berjaya menyelamatkan banyak percubaaan berbahaya (sekalipun terlepas 1 gol berpunca daripada kealpaan barisan pertahanan).

Walaupun seri, Malaysia gagal layak ke pusingan seterusnya kerana dikira kalah mengikut aggregat (4-6).. kalau menang pun, belum tentu bleh sampai ke peringkat akhir Piala Dunia.. hehe.. so, jangan keciwa sangat.. anggap je itu memang kebiasaan permainan bola sepak..

p/s: Lepas ni jangan pandai2 letak Ahmad Sarbini jadi goalkeeper dah.. memang meriah la Malaysia kena belasah (dulu kena 6 gol dengan Indonesia.. 5 gol dengan Singapore).. hehe πŸ˜€

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 Comments

Add a Comment
    1. jangan frust… ada lagi 2 kejohanan besar menanti.. sama2 la kita tunggu kehebatan pasukan Malaysia.. hero biasanya kalah dulu πŸ˜€

  1. perlawanan pertama d spore i mg tidak puashati dgn keper msia… BIKIN PANAS ntah la mcm mna la rajagopal bole ambikdia jadi keper waktu tu… bolos 4 gol tu, siapa yg tidak sakit hati tgk… love khairul fahmi selamanya, selain dia jadi keper msia, hati i berdebar2… harap2 keper kedua ni tau mna2 pemain msia nampak la & bacala kekecewaan i ni… tgk rentak keper kedua bolos tempoh hari cam rasuah je, penalti dpt plak sambut tapi bila free kick bolos plak dgn mudah… tak masuk akal la…

    1. kalau ikutkan, sarbini tu keeper utama.. khairul fahmi tu keeper simpanan.. tapi, tak bleh nak jangka gak.. dalam permainan bola sepak ni, mcm2 boleh terjadi.. even keeper bertaraf dunia spt van der sar pun bleh lepaskan gol mudah πŸ˜€

  2. salam ustaz love
    najah pown suke tngk khairul fahwi..even minit pertama xde gol..tp dia telah melakukan yg terbaik..brape kali tubuh hentak ke tanah..nak selamatkn bola dr masuk gawang gol..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


CommentLuv badge

Ustaz Love Menulis... © 2010 Frontier Theme